Balea limette & aloe vera-s krémtusfürdő

Többféle tusfürdőt használok, és nagyjából minden jöhet, hisz mindegyik ugyanazt tudja, de az abszolút favorit az a Nivea Happy Time nevű tusfürdője, (amiből sikerült közel másfél liternyit beszerezni igen jó áron, szóval egy darabig el vagyok látva belőle:) 
A drogériák sajátmárkás termékeit nem használom, de azt hiszem ideje lenne körülnézni, feltérképezni a kínálatot, és megtalálni azokat a termékeket, melyek "családtagokká" válhatnak. 
Leginkább rossmann-ba járok (na jó, sokkal jobban szeretem, mint a dm-et), barátibbnak tartom az árait, és valamivel diszkrétebbek a biztonsági őrök is. Rühellem, hogy ahogy belépek egy dm-be (tök mindegy, hogy melyikbe, akármelyikbe, bármelyikbe) a biztonsági őr potenciális tolvajnak tekint, követ, és végigaszisztálja, teszem azt a megfelelő tisztasági betét kiválasztásának rítusát.
Mint írtam citrusfélékkel (és sok mással is:) illetve azokat ábrázoló/tartalmazó termékekkel kilóra meg lehet venni, és bár ez a darab egy hirtelen választás volt, nem bánom, hogy bekerült a kosárba.

Ezt ígéri: kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Amiért szeretem: ez nem is kérdés, a lime miatt,  ugyanakkor az sem elhanyagolható, hogy igen baráti az ára. Pozitívum még, hogy a falkon fejre állítható, így ha fogyóban van tényleg kijön belőle az összes cucc. (manapság a sima kupak luxusnak számít, a legtöbb márkánál lehetetlenség a fejre állítás. Ngyon tudom utálni, mikor a falkon alján ott lötyög az anyag, és csak nagy nehézségek árán tudom kiimádkozni onnan.)
És persze a háromféle zöld szín: más a kupak, a flakon és a címke zöldje.

Amit tud: az egyszerű csomagolás ellenére ugyan azt tudja, ami egy tusfürdőtől elvárható: tisztít. :) Jól habzik, nagyon kellemes, friss az illata, nem tolakodó, és egy rövid ideig a bőrön is érezni. 
(mellesleg az ÖkoTest-nél ez a tusfürdő megkapta a osztályzatot, tehát nincsenek benne káros anyagok) 

Összességében: egy pozitív csalódás. 

Lelőhely: dm (249Ft/300ml)

Nincsenek megjegyzések: