Alverde lábápoló vaj nagyon száraz bőrre (mandulafenyő és shoera vaj)

Egy újabb sajátmárkás termék került tesztelésre.

Ezt ígéri: Cukorbeteg számára is alkalmas. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó hatékony összetevői, a shorea és az illipe vaj felfrissítik és hidratálják a száraz és igénybevett lábat. Az illóolajak kellemes illatkompozíciója vitalizál és gondoskodik a hosszantartó frissességről. 
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagok, színezéket, tartósítószert, állati eredetű és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Amiért szeretem: a tégelyes kiszerelésért, aminek köszönhetően a krém könnyen hozzáférhető, és mert tényleg hidratál.

Amit tud: tulajdonképpen Imámnak vettem (persze én is kipróbáltam párszor:), mert iszonyatosan száraz a bőre, gyakran berepedezik, és ez elég fájdalmas tud lenni. A kifejezetten cukorbetegek számára készült lábkrémek nem váltak be, és ha ez még nem lenne elég, eszméletlenül drágák is. Ez a zsákbamacska úgy néz ki, hogy használ, és ez jó. 
A csomagolása egyszerű, nem feltűnő (a polcon észre sem lehet venni, ha konkrétan nem ezt keresem, simán elsétálok mellette), már-már a gagyi kategóriát súrolja, ami nem baj, ha a tartalom megfelelő. 
Az illata a tégelyben még kellemes, a kezemen elég nehezen viseltem el a szagát, a lábon tűrhető, mivel a lábam és az orrom között elég nagy a távolság, azzal nincs problémám. 
Az állaga nehéz, olyan, mint a majdnem szobahőmérsékletű vaj, viszonylag nehezen szívódik fel, és sokáig olyan érzésem volt, mintha vajon járnék (talán ez a hidratálásának titka?!). Lefekvés előtt érdemes jó alaposan krémezni, napközbeni használat esetén, kifejezetten keveset is elég felvinni a lábra, a gyors beszívódás érdekében.

Összességében: ígéretes.

Lelőhely: dm (899 Ft/200ml)

Nincsenek megjegyzések: