Balea hidratáló sampon

15 (!!!) éves, születésnapi limitált kiadás (olyannyira, hogy ebből tusfürdőt már nem is kaptam, ezért is esett a választásom a lime-osra)
Engem meglepett, hogy ilyen régóta létezik ez a márka, ha ennyi ideig képes volt fennmaradni, csak tud valamit...
Ezt ígéri: Kíméletesen ápolja és tisztítja a nap által igénybevett hajat és fejbőrt, a B3 és B5-vitamin komplexum bársonyosság varázsolja a hajat, nem tartalmaz szilikont. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják. Kellemes nyári illat. 

Amiért szeretem: finom illat, fejre állítható flakon, kedvező ár. 

Amit tud: gyógyszeres sampont használok (ez úgymond az elsődleges samponom) ami a fejbőrre illetve a hajtőre kerül, viszont az illata nem kimondottan kellemes, konkrétan kórház szagom van tőle, (vagyis a hajamnak), úgyhogy a haj többi részére "illatosabb" sampon jut, lényegében számomra mindegy, hogy milyen, csak elnyomja valamennyire a gyógyszeresnek a szagát.

Szóval nem tudom milyen hatással van ez a sampon a fejbőrre ill. hajtövekre, de a haj többi részén igen kellemes érzés. Az illata engem simán levesz a lábamról (órákig el tudnám szaglászni), de amint a hajra kerül már nem olyan intenzív, viszont arra tökéletesen megfelel, hogy elnyomja a kórház-szagom. És igen, már első használat után selymesebbnek érzem tőle a hajam, és valahogy a tapintása is jobb.

Összességében: kellemes meglepetés. 

Lelőhely: dm (359 Ft/300ml)

Nincsenek megjegyzések: