Tejszínes-ananászos csirkemell

Top10 kedvenc ételeim egyike VOLT (kiszorította az Actifry-os ananászos csirke), de a Top50-ben még így is benne van.

Hozzávalók:
50 dkg csirkemellfilé
1 doboz konzerv ananász (darabos) kb 200 g
2 gerezd fokhagyma
30 dkg sajt
2-3 dl tejszín
2 evőkanál liszt
Só, bos, vegeta

A tejszínt, a lisztet, és a zúzott fokhagymát összekeverem.
A (pácolás-mániás lévén) szójaszószban-fűszerben pácolt csirkemellet kivajazott tepsibe teszem, rászórom az ananászdarabokat, ráöntöm a tejszínes szószt, ráreszelem a sajtot, majd előmelegített sütőben, addig sütöm, míg a sajt szépen megpirul (kb 30-40 perc).

Nincsenek megjegyzések: