Astor Perfect Stay alapozó

Ezt ígéri: tartós (akár 24 órán keresztül), érintésálló alapozó.
Makulátlan arcbőrt biztosít, puha rugalmas érzést eredményez. Színtartó, nem halványodik, nem lesz foltos, tartósan elfedi a sötét karikákat, valamint a bőr egyéb tökéletlenségeit. Nem fénylik, matt hatást biztosít, ellenáll a nedvességnek, még forró vagy párás időben is, nem szárít.
Véd a nap káros sugarai ellen (SPF 18).
Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Amiért szeretem: ez idáig nem kerültem testközeli kapcsolatba semmilyen astor márkájú szépítőszerrel, de az első benyomás az pozitív. Engem már a csomagolással megvettek.

Amit tud: A csomagolása szép, megtalálhatóak rajta a termék alapvető jellemzői, de nem túl praktikus. Az alapozó egy kis üvegcsében bújik meg, éppen ezért egy súlyos darab, és épp emiatt kis odafigyelést igényel a használata. Én a kétbalkezességemnek köszönhetően számtalanszor feldöntöttem már, vagy egy nem stabil felületre letéve hatalmasat koppanva  szimplán eldőlt..., szerencsére egyben van még, elég masszívnak tűnik az üvege, de nem árt az óvatosság.
Pumpás példány, amit én kifejezetten szeretek, keveset, és egy rendes pumpálásnyi adagot is ki lehet nyomni.
Viszonylag jól, és szépen fed, nem nehezíti el a bőröm, nincs maszkhatás, nem csillog.
Közepesen gyorsan szárad, nyugodtan el lehet dolgozni a felvitt mennyiséget, és nem kell kis adagokban, kis felületen alapozni.
Én sokszor nyúlkálok az arcomhoz, úgyhogy nem annyira tartós egyelten alapozóm sem, mint, amennyinek reklámozzák, ez is kopik, halványul, nem marad meg az a friss, üde hatás/érzés, mint mikor az ember felteszi. Ettől függetlenül jól bírja a strapát, 24 órán keresztül még nem volt rajtam, sőt 12 órán keresztül sem, de olyan 8-10 órát tökéletesen kibír.
A nedvességnek (pont egy sűrű havazás napján került tesztelésre:), és a melegnek is szépen ellenáll.
Az illata nagy finom, legalábbis én szeretem, de minimális, nem zavaró. 
Egy problémám van vele, valamivel folyékonyabb, mint az előző alapozóm, de azt hiszem, ez csak megszokás kérdése.
Ha jól emlékszem 4 árnyalatban kapható, inkább a sötétebb bőrűeknek kedveznek, az enyém 100 -as (a legvilágosabb árnyalat), ez éppen, hogy jó, mivel elég fehér a bőröm, na jó, inkább sárgás árnyalatú, sápadt...

Összességében: jó, elégedett vagyok vele.

Lelőhely: rossmann (a héten akciós: 2399 Ft)

Up.: november 2-6., 2399 Ft, rossmann
Up2.: november 15-20., 2499 Ft, rossmann

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Zsíros bőrre is ajánlanád ezt az alapozót?

beautiful.lie írta...

Szió!
Csak a tapasztalatom írhatom le, mert az én bőröm normál (ill. évszaktól függően, hol száraz, hol érzékeny). De az arcom nem fénylik tőle, és viszonylag jól mattít.
Zsíros bőrre leginkább a púder állagú alapozókat ajánlják, folyékony alapozók esetében a fő szempont, hogy olajmentes legyen, ill. matt hatást biztosítson, az astor ezeknek a kritériumoknak megfelel.
Lehet javítani a zsíros bőr helyzeten azzal is, ha alapozás előtt használsz valamilyen sminkalapozót vagy, pl nivea control shine mattitó krémzseléjét.

Névtelen írta...

Köszönöm a gyors választ. Nem tudtam, hogy Mo-n is van ilyen sminkalapozó krém.