Hozzávalók:
2 csirkemell
2 fej hagyma
Bacon
Sajt
Fűszerek
Az apróra vágott hagymát kevés olajon vagy vajon megfonnyasztom, fűszerezem. (sóval óvatosan, elhagyható, én is csak a hagymára tettem egy keveset, mert a bacon eléggé sós).
Csirkemellet szeletekre vágom, mindkét oldalát bekenem fűszeres (bors, pirospaprika, bazsalikom) olivaolajjal, ráteszek 2-3 szelet kréta alakúra vágott sajtot, kevés hagymát, felcsavarom, majd körbetekerem egy szelet baconnal.
Kikent tálba sorakoztatom őket, még egyszer megszóróm fűszerekkel, sajtszeletekkel (elhagyható), és letakarva sütőm, úgy 40 percet, majd levéve az alufóliát, (úgy 20 perc alatt) aranybarnára pirítom. Egyszer nem árt megfordítani őket.
Isteni!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése