Elfogytak

Rengeteg terméket elfogyasztottam az utóbbi időben, olyanokat is, amiket valamiért félreraktam ill. mással helyettesítettem.
A vásárlási-stop eredménye:
Elnézve a képet jó érzés a termékek "végére" érni, ugyan akkor van olyan, aminek nem örülök, hogy elfogyott.

Fa Gelée Royal krém habfürdő: szeretek fürdeni, főleg az őszi-téli időszakban, ilyenkor teleengedem a kádat, egy kis habfürdő, esetleg fürdősó és egy könyv társaságában élvezem a "meleget". Nem ragaszkodom márkához, mindegy milyen, csak az illata legyen finom. 

Nivea Energy Fresh deo: mióta megjelent ez a fajta nivea deo, csak ezt használom, ragaszkodom hozzá, nem tudok mást elviselni magamon. Alkoholmentes, bőrbarát darab..., szóval szerelem a négyzeten.

Eveline SOS Pure Control 3in1 lemosó gél+peeling+maszk: kedvelem ezt a terméket, és olyan nagy kár, hogy szárít, persze ez a funkciója, tudom, de az én bőrömet extrán szárítja, ellenben nyáron nagyon jó volt használni. Zsíros bőrre tökéletes jó lehet. Erősen gondolkodom az újravásárlásán. 

Essence pattanás elleni lemosó krémzselé: egy szortimentváltás alkalmával szereztem be (talán most is kapható, csak más csomagolásban), nem lett a kedvencem, örülök, hogy sikerült kivégezni, nem is tudom miért vettem meg. Az állaga olyan, mint egy borotvahab, csak sokkal selymesebb, lágyabb, az illata az elviselhetetlen határát súrolja, nem vettem észre javulást a pattanások terén.

Rimmel 100% vízálló szempillaspirál: a kedvenc hétköznapi spirálom. Tartós, nem pereg, nem nehezíti el a pillákat, tökéletes.


Max Factor Mastertouch Under-Eye korrektor: ez a darab nagy kedvenc volt, addig amíg el nem kezdtem használni...
A sötét karikákat hivatott elfedni, pont ezért landolt a kosaramban, de pont ez az, amire egyáltalán nem használható, csupán a nagyon enyhe bőrhibákat fedi el.
Folyékony darab, könnyű, finom az állaga, jól eldolgozható, nem szárít, bázisként jól funkcionál, a fedése és a tartóssága viszont gyenge, e mellett nagyon kevés van benne (6ml), és baromi drága.
Ami eleinte tetszett benne az a tekerős megoldás ill. a kis szivacs-aplikátor, örültem is magamban, hogy "juj de jó lesz ezzel felvinni a szemkörnyékre a korrektort". Első használatkor sokat kell tekerni míg végre kijön belőle valami, nekem rendszerint túl sok jött ki, így jó része, az amúgy is kevés korrektornak a kupakban landolt, az aplikátor pedig magába szívja az anyag nagy részét, szóval pocsékolás felsőfokon. 
3 árnyalatban kapható, az enyém a 303 Ivory (volt:), azt hiszem ez a legvilágosabb. Az ára 2500 vagy a fölött mozog, én egy akció keretében vettem 2000 forintért. 
Baromira örülök, hogy elfogyott, és biztosan nem fogom többé újravásárolni.

Miss Sporty So Perfect Stay korrektor: ez volt az első sminktermékem. :) Akkoriban fehér-sötétkék volt a miss sporty termékek csomagolása. Ez az a termék, amit nosztaligából folyamatosan újravásárolok, habár nem éppen a legjobb. Túlságosan tömör, elég nehezen dolgozható el, a fedése viszont egész jó. Emlékeim szerint 2 vagy 3 árnyalata van, a legvilágosabb a 001 Light

Most a Bourjois Healthy Mix korrektorát használom, amit imádok, sokkal jobb, mint a Max Factor, olcsóbb is, számomra tökéletes minden szempontból, a Glamour-napokon bevásároltam belőle. A másik meg a Maybelline Affinitone korrektora, amiről csupa jó olvastam. 

A kupakban a cucc:
 Szivacs-aplikátor:



Nivea vízálló sminklemosó gél-krém: eleinte ezt is nagyon szerettem, újdonság volt ez a gél-krém kombináció, de lassanként kiderültek a "hibái": annyira nem is hatékony.
Nem vitte le teljes mértékben a szemfestéket, és egy idő után elkezdte csípni a szemem. Félretettem, leváltottam a Balea kétfázisú szemfestéklemosójára, ami sokkal hatékonyabb és féláron beszerezhető, ez a 2. tubusom belőle. A Nivea-t pedig arclemosóként kezdtem használni, amióta kence-stop van. Végre elfogyott, nem fogom újravenni.


Alverde vadrózsa tisztítótej: egy hatékony és bevált termék, egy valamiért került a polc mélyére, az illata miatt, nem bírtam elviselni. Nem büdös, nem túl intenzív, mégis ez a rózsa illat émelyítően hatott rám.
Ami nagyon szimpatikussá tette a terméket az az, hogy natúr kozmetikum, és az ára is igen baráti. Szeretném újravásárolni, de nem bírom az illatát. 
Most, hogy elfogyott a Nivea Visage Q10 ránctalanító arctisztító tej vette át a helyét, amit szintén nem kedvelek, és alig várom, hogy elfogyjon. Róla ITT írtam bővebben. Ha végre ez is elfogy, akkor a La Roche-Posay Toleriane arctisztító és sminklemosó tej ill. a Bioderma Sensibio H2O lemosó kerül a helyére. Alig várom, nagyon kíváncsi vagyok erre a két termékre. 


Nivea Visage ápoló arctonik: szintén egy olyan termék, amit az illata miatt képtelen voltam (el)használni, (de egy kis akaraterő, és sikerült), és lecseréltem a L'oreal Triple Active élénkítő tonikjára, amit nagyon megszerettem, de mivel a dm-ben belefutottam egy kiárusításba, egyelőre nem veszem újra, ismét  megpróbálkozom egy nivea termékkel: Expert Lift Szépségápoló Arclemosó tonikkal. Zsákbamacska, de valami 2000 forintról volt 750-re leárazva.


Elfogyott a 750 ml Nivea Happy Time krémtusfürdőm és a GreenLine tusfürdőm is,  mindkettőt nagyon szerettem, bármikor újravásárolnám (megtörtént), most azonban ez a három tusfürdő kuksol a fürdőben.
A Balea Lovely Raspberry-nek valami isteni az illata, erősen gondolkodom, hogy beszerzem nyárra a balea málnás testápló habot és a málnás kézkrémet is.


A harmadik Nivea Happy Time testápolót végeztem ki, újravásároltam, mert dúl a szerelem köztünk, szerintem életem végéig fogom ezt a terméket használni, már ha gyártják addig. :) 
A Balea "cukorfalat" testápolója szintén nagy kedvenc, valószínűleg ezt is újraveszem majd. 
A Nivea bőrfeszesítő testápolója sehogy sem akar elfogyni, pedig már szabadulnék tőle.
A másik két krém (Garnier intenzív bőrfeszesítő és Sunfleur bőrkisimító anticellulite krém) egyelőre talonban van, ezekkel megvárom a diétám kezdetét, talán akkor hatásosabbak.

4 megjegyzés:

Panka™ írta...

Szia! A Balea málnás tusfürdőt hol szerezted? Mert én már csak hűlt helyét találtam a dm-ben a kiwis és a sárgadinnyés mellett, pedig az ár és a termék neve is ki volt téve külön a másik kettő mellett. Vagy Magyarországon ezt nem forgalmazzák? Köszi!

beautiful.lie írta...

Szia,
forgalmazzák Magyarországon is.:) A Corvin Plázában vettem, ott volt belőle bőven ill. az Örsön a Sugárban (nem biztos, hogy így hívják, de az Árkád és az Ikea között van) lévő dm-ben is láttam.

Panka™ írta...

Akkor ezek szerint csak Pécsen fogytak ki belőle. Köszi a felvilágosítást! :)

beautiful.lie írta...

Nincs mit:)