Maybelline defin-a-lash szempillaspirál

Az ember lányát reklámokkal bombázzák nap, mint nap kíméletlenül, bármerre nézek valami új, valami jobb ordítja az arcomba, hogy ő más, ő jobb, valami, amitől különlegesnek érzem majd magam, és ugyebár megérdemlem. Van hogy bedőlök, van, hogy csupán azért veszek meg valamit, mert pillanatnyi boldogságot okoz, kis idő múlva, pedig kiderül a nagyon áhított dologról, hogy mekkora csalódás...
A szempillaspirál elengedhetetlen tartozéka a fejszerkezetemnek, nálam ezekből a közép árkategóriás termékek szállnak ringbe, azokból is a vízállóak.
Az egyik kedvencem ez a zöld darab.
.
Ezt ígéri: szétvállasztott, csomómentes hosszú szempillák.
.
Amiért szeretem: az a rugalmas műanyag kefe. Elsősorban ezért csaptam le rá, másrészt rám a csomagolás is igen csábító hatást tud gyakorolni. Imádom a színét, jó ránézni, kézbevenni.
.
Amit tud: tartós, nem pereg, nem csomósodik, a kefére kerülő fetékmennyiség majdnem ideális, viszonylag könnyen lemosható, és ami a lényeg nem csíp. A pillák ugyan nem lettek extra hosszúak tőle, de látható a különbség. A nap végére nem ragyog teljes pompájában, ergo kicsit kopik, de ez legyen a legnagyobb problémám.

Összességében: nekem bevált.

Nincsenek megjegyzések: