SALE vol.1.

Az utóbbi hetekben kicsit ellustultam, elhanyagoltam a blogot rendesen (csak facebook-on garázdálkodtam), pedig rengeteg dolgok felgyűlt..., első körben jönnek az akciós kiegészítők, és egy-két napon belül a kozmetikumok.

Az ide nyári leárazások sem ár terén, sem felhozatal terén nem nyerték el a tetszésem, igaz, most nem került túl sok dolog a kívánságlistámra, ami meg mégis, azt most még drágállom, ill. élőben/magamon nem tetszik.

Régóta kutatok egy minden szempontból tökéletes táska után, és most végre megvan, persze nem tökéletes minden szempontból, de közelít, és imádom, idén ez volt AZ álomtáska. Erősen filózom azon, hogy beszerzem barna változatban is.
Általában, ha megszeretek egy táskát azt addig nyúzom, míg vállalhatatlan nem lesz. Szeretem a táskákat, de én vagyok az, akinek ennek ellenére nincs sok táskája, utálok egyikből a másikba pakolászni, mert rendszerint kifelejtek valamit, ami persze pont akkor kellene. A nagy(obb) pakolós táskák lopják be magukat a szívembe, fekete színben, nem szoktam kockáztatni, maradok a komfortzónámban.



Imádom a részleteket:
 

 

Egyik Zara-ból a másikba vánszorgásom során Pasinak is beszereztem egy táskát, amit valószínűleg olyan gyakran fog használni, hogy élete végégi kitart :D

 


A New Yorker-ben túrtam egy 290-es sálat, semmi extra, de nekem tetszik.
 
 

Az F&F-es ékszerek most kifejezetten tetszenek, ezt a darabot már teljes áron is nézegettem, de úgy hozzárögzítették a papírjához, hogy lehetetlen volt felpróbálni, zsákbamacskát meg nem szívesen veszek, féláron azonban hazajött velem, és jóóó lett. :)
 
 

Nektek mit sikerült "zsákmányolni" (fúúú, de nem szeretem ezt a szót)

2 megjegyzés:

hkorinna írta...

Nagyon szépséges ez a szegecses táska! :)

beautiful.lie írta...

Igen, (köszi) mondjuk én elfogult vagyok! :)