IKEA sáltartó

Végre sikerült beszerezni egy ilyen többfunkciós akasztót. Régóta szemeztem vele, praktikus darabnak tűnt (egyébként az is:), de kicsit drágálltam.
Aztán az egyik nap épp zárás előtt valamivel sprinteltünk végig az IKEA-n, mikor szembe jött velem az ára: 995,- (!), nem volt kérdés, hogy ő is jön haza.





Így néz ki kicsomagolva, a karikák mindegyike be van borítva fonallal, (mintha horgolva lenne), így a kiegészítők, sálak, övek, nyakkendők sérülésmentesen és átláthatóan tárolhatóak.


Olyan, mint egy válfa, nagyjából annyi helyet foglal el a szekrényben, mint egy ruhaakasztó, megpakolva picit többet. :)



Nézelődtem picit a neten és hasonló tárolót saját kezűleg is készíthetünk, csak egy válfa és néhány zuhanyfüggöny karika szükséges hozzá. Ötlet ITT.

6 megjegyzés:

LittleMucli írta...

Igazán jó ötlet és ennyi pénzt pont megér!

hkorinna írta...

Nekem is megvan! :D

Névtelen írta...

Ez tök jó és az én figyelmemet még fel is hívta a bejegyzés címe, csak az a baj,hogy a kép alapján nem tudom eldönteni,hogy ez a sáltartó hogyan is néz ki tulajdonképpen. Na meg ennyivel be is fejezted a bejegyzést.....
Nekem sajnos nincs ilyenem és IKEA sincs a közelemben, de szívesen vennék, ha látnám,hogyan lehet használatba venni, utána tárolni,felakasztani,egyebek.
Szóval ha esetleg még írnál több sort a poszthoz,képekkel illusztrálná,hogy te hogyan vetted birtokba, akkor az még jobb és hasznosabb poszt lenne, mert tök jó amit elkezdtél :) Mia

beautiful.lie.lie írta...

@LittleMucli: igen, és az a legjobb benne,hogy bárhova felaggatható, ahol nincs útban :)

@hkorinna: elnézve az impzáns öv-kollekciódat nem is csodálom :D

@Mia: kiegésztíve.

beszti90 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
beautiful.lie írta...

Gondolom időközben megtaláltad :)