Teaidő


Nem vagyok egy nagy teaivó, de a hideg idő beköszöntével előkerülnek a különféle teák, mert egy forró fürdőn kívül, csak a tűzforró tea/kakaó/csoki tud teljesen felmelegíteni. Nálam jobban senki sem gyűlőli a hideget, legszívesebben ráaplikálnám magam a radiátorra, de még így is képtelen vagyok teljesen átmelegedni, szinte érzem ahogy a csontjaim is vacognak.
Az ízlésem széles skálán mozog, a fekete, fehér teán keresztül, az zöld teán át, a gyümölcsteáig mindenfélét szeretek. Egy kivétel van: a fahéj, ami számomra émelyítő.
Imádom a bogyós gyümölcsöket, főleg az áfonyát és a szedret, de ilyen kombinációban még nem találtam teát, mostanáig :), éljen a Loyd tea, az illata teljesen levesz a lábamról.
A Pickwick-be tavaly szerettem bele, azóta megunhatatlan, és ha nem lenne a válogatásban benne az a fűszeres narancs zavartalan lenne a szerelmünk.
Most ez a két tea a favorit nálam. Nektek?

5 megjegyzés:

hkorinna írta...

Én Teekanne rajongó vagyok, most éppen a Winter Time a nagy kedvenc! :)

beautiful.lie írta...

Uuuu, a Teekanne is nagyon finom, főleg a vörösáfonya-málna.

LittleMucli írta...

Én nagyon imádom a teákat. Ahogy hidegebbre fordul az idő,szinte egész nap teázok. Délelőtt zöld tea,délután meg gyümölcs. abból mind jöhet,de a rendes gyümölcs,nem az aromázott vacak.

beautiful.lie.lie írta...

Szálas tea? Én nagyitól szoktam kapni kertből szedett kömény/csipkebogyó ill. cseresznye-szár teát, de ezeket általában csak akkor iszom, ha beteg vagyok, vagy ha diétázom. Igazából kávéfüggő vagyok:)

lény írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.