Max Factor False Lash Effect szempillaspirál

Ezt ígéri: ez az új szempillaspirál a Max Factor eddigi legnagyobb keféjét egy szabadalmaztatott speciális formulával ötvözi. Ennek a két forradalmi újításnak köszönhetően szempilláid hihetetlenül dúsak lesznek – így érheted el a természetes műszempilla hatást mindenféle kockázat és kellemetlenség nélkül!Az új szilikonkefe 50%-kal több sörtét tartalmaz, a feje pedig 25%-kal nagyobb (a Max Factor Masterpiece Max szempillaspirálhoz képest). Ennek a párosításnak köszönhetően szempilláid drámaian dúsak lesznek, mert a festék könnyedén befedi őket a tövektől egészen a végekig, miközben természetes ívüket és szépségüket megőrzik. A pillák azonnal vastagabbak lesznek, ahogy a festék megszárad – anélkül, hogy elvesztenék természetes rugalmasságukat –, ellenállhatatlanul dús hatást eredményezve.

Ezért szeretem: pompás végeredmény.

Amit tud:  ezt a spirált sokan ismerik/szeretik, de szerintem én vagyok az egyetlen, aki nincs oda meg vissza tőle. Jó pár limitált kiadás került a polcokra, az enyém narancs színű, ezen kívül van még lila, rózsaszín, fekete.
A csomagolása egy nagy darab döglött gilisztára emlékeztet, nem tetszik, azért sem, mert használatkor nem áll kézre.
A keféje hatalmas, maszatolás nélkül nem tudom felvinni a festéket, pedig nincsenek kicsi szemeim, viszont szilikon, amit én nagyon nagyon, sőt még annál is jobban szeretek. A rövid és sűrű sörték a kefe végén vékonyodnak/rövidülnek, ez egy kis segítség a szemzugban megbújó pillák eléréséhez. A kefe festékfelvétele kis híján tökéletes, csak egy ici-picivel vesz fel többet a kelleténél. A festék száradására nincs panaszom, elég gyorsan szárad. Nem vízálló darab.
Az illata nem túl kellemes, elég erős, de ez szerencsére hamar elillan (vagy csak gyorsan hozzászoktam:)).
A végeredmény tényleg nagyon mutatós, a pillák nem ragadnak össze a festéktől, szépen hosszít, dúsít (nem drámaian, és műszempilla hatást sem tapasztaltam),  és  nagyon intenzív, szép fekete a színe.
Részemről a tartóssága volt a legnagyobb csalódás, pereg, kb. 5 óra elteltével vettem először ezt észre, és egyre rosszabb lett, a festék nagy része a szemem alatt végezte. Drogériás spirálhoz képest drágának tartom.

Összességében: nem lett a kedvencem.

Lelőhely:
dm, rossmann, müller (4500-3000 Ft/ 13,1ml)

Újravásárolnám: nem





3 megjegyzés:

d. írta...

nekem a Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara jött be eddig a legjobban, bár mindenkinek más a szempillájától függően, de én azt ajánlom, legalább kipróbálásra! :)

beautiful.lie írta...

Nekem most a L'Oreal Volume Million Lashes Waterproof a kedvencem (jelenleg). :)
Erről a spirálról jókat olvastam, de őszintén szólva, nem rajongok a MaxFactor termékekért, nekem valahogy nem váltak be, ráadásul szerintem jócskán túl vannak árazva. Persze, ha netán megkapnám ajándékba, nem dobnám ki. :D

Unknown írta...

Én is írtam róla ha érdekel:)
http://coralinevilag.blogspot.co.uk/2013/05/spiralozzunk.html