Cadeavera kollagén szemkörnyékápoló krém minden bőrtípusra

Ezt ígéri: Tengen eredetű kollagént és gránátalma-kivonatot tartalmazó parfümmentes összetétel, amely feltöltő hatású. Feltölti a szemkörnyék apró ráncait és fényvisszaverő pigmentjeivel látható fedő hatást biztosít. Mindennapos használatával támogatja a bőr rugalmasságát, a szemkörnyék hidratálását és puha ápolását. Használata során a szemkörnyéki bőr érezhetően simábbnak hat.
Tengen eredetű kollagénok: a gömböcskék behatolnak a bőrbe, a bőrben lévő nedvességgel kapcsolatba lépve megnövekszik a térfogatuk, és a bőr felületét belülről simítják ki. Az apró ráncok egyértelműen feltöltöttnek hatnak.
Gránátalma-kivonat: intenzíven hidratál. A bőr ismét rugalmas és hidratált lesz.
Lipidkomplex: a mandula-, makadámdió- és jojobaolaj ápolja a bőrt. puhává és simává varázsolja. Védi- és támogatja a bőr természetes egyensúlyát.

Ezért szeretem: baráti ár.

Amit tud: eddig kettő müller-sajátmárkás termékkel kerültem közelebbi kapcsolatba, méghozzá, egy testpermettel, és egy körömlakklemosóval, ez a krém a harmadik, a Glamour-napok alkalmával landolt a kosárban, igaz nem volt a listán, de mentségemre szóljon, hogy a listámról elég kevés dolgot sikerült beszereznem, úgyhogy, ez amolyan kárpótlás volt. :)
A csomagolása szimpatikus és (számomra) praktikus, könnyű, kis helyen elfér. Tubusos darab, a kupakja csavaros, semmi probléma nincs vele, jól záródik. A tubus vége jó hosszú, így könnyűszerrel ki tudom nyomni a krémet egyenesen a célterületre.
A krém maga illatmentes, könnyen és jól el lehet oszlatni, nem csípte a szemem, nem okozott semmilyen bőrirritációt. Viszonylag gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzést maga után, nem nehezíti el a szemkörnyék bőrét.
Szebben/jobban nem tudom ezt megfogalmazni, de felvitel után kirántja a szemkörnyék bőrét, nem azt mondom ezzel, hogy eltünteti a ráncokat, de valahogy kisimultabb lesz tőle a bőr, és remekül hidratál.
Nem nagyon hiszek a különböző krémek csodaszámba menő ígéreteiben (ettől függetlenül próbálkozom, hátha...), nem várok csodát (pedig de...:)), de nem bántam meg, hogy megvettem.

Összességében: nem okozott csalódást.

Lelőhely: müller (1195 Ft/ 15 ml) 

Újravásárolnám: ha ebben az árkategóriában nem találok jobbat, akkor igen.

 

Ilyen papírdobozban vesztegetik, sajnos az elölnézetből  készült kép felszívódott, a dobozt pedig rég kidobtam :(

Nincsenek megjegyzések: