Lovely körömbőr eltávolító aloé-kivonattal

Ezt ígéri: megkönnyíti a körömbőr eltávolítását. Gömb alakú abbrazív mikrorészecskék kompozícióját tartalmazza, amelyek segítenek a lenőtt körömbőr gyengéd eltávolításában. 
Aloé-tartalmának köszönhetően biztosítja a megfelelő szintű hidratálást, egyben táplálja és simává teszi a bőrt.


Ezért szeretem: a csomagolása miatt, ez a kis üvegcse nagyon tetszik.


Amit tud: rengeteg ápoló üvegcsét láttam a Lovely pulton, mindegyik más színű, mindegyik mást "tud". A pénztáros lány tőle kérdezte, hogy ez mire is való tulajdonképpen, mert látta, hogy nagyon viszik..., vicces :D.
Nem ismerem ezt a márkát, imámtól kaptam anno egy ilyen márkájú színtelen körömlakkot (nem lopta be magát a szívembe), de ezzel ki is merült a kapcsolatom vele.
Ugye van ez a tiltás, hogy a körömre ránőtt bőrt nem szabad levágni, csak visszatolni..., nos én ezt tinikoromban úgy ahogy van, figyelmen kívül hagytam, szóval nekem azóta muszáj vagdosni. Tisztában vagyok vele, hogy ez nem a legjobb módszer illetve megoldás, mivel könnyen begyulladhat, túlvágás esetén vérezhet, baktériumok támadhatják meg a körmöt, és ha ez még nem lenne elég, sokkal vastagabban nő vissza. a bőr.., pont ezért szerettem volna kipróbálni egy ilyen terméket.
Átlátszó üvegben rejtőzik a kék anyag, amiben aprócska gömbök találhatóak, a kupakja műanyag, csavaros, jól zár. Az applikátor része tulajdonképpen olyan, mint egy körömlakké, és úgy is kell használni, mint egy körömlakkot, a termék maga állagra is ugyanolyan.
Az illatát nem tudom mihez hasonlítani, sokkal büdösebbre számítottam, de nem vészes, és mivel nem tömény illatról van szó, könnyen hozzá lehet szokni.
Én úgy használom, hogy felviszem a körömbőrre, hagyom hatni pár percet, és ezután bemasszírozom a bőrömbe. Felpuhítja a bőrt, viszont zsíros érzést hagy maga után, ennek ellenére mégis, mintha kiszárítaná a bőröm. Nem okozott bőrpirosodást, irritációt.
Azt kell mondanom, hogy nem vált be, nem vált nélkülözhetetlenné, talán az én körömbőröm már túl sok neki, a dolgom ugyan megkönnyíti, de ezt egy kamillás kézáztatás is megteszi.
Az essence-nek is van egy hasonló terméke a: körömbőr eltávolító zselé, az 15 ml, és 600 Ft-ba kerül, illetve az avon-nál is fut egy ilyen termék radírozó folyadék körömre és körömágybőrre néven, 900-1400 Ft körül mozog az ára.


Összességében: semmi extra, nem nélkülözhetetlen.

Lelőhely: rossmann (akciósan vettem kb. 300 Ft-ért/ 11 ml, amúgy, azt hiszem, 550 Ft körül van az ára)

Újravásárolnám: nem

6 megjegyzés:

Daniella írta...

Szia.Én tegnap vettem egy ilyet a Rossmann -ban ugyan ilyen árért!Nekem is ugyan ez a problémám hogy rá nő a körmömre a bőr!!13Éves vagyok amúgy és csúnyák a körmemim!De ez amúgy nem szedi le csak segít abban hogy leszedjük!!Deén azt szoktam csinálni ,hogy előveszek valami kéz vagy testápolót(legjobb az ami körömre is jó) és a körmömre és a körülötte lévő bőrre felviszem ,és hagyom úgy 1-2 percet.
A körmöm és a bőr beszívja és ami marad rajta felesleges belemaszírozom.Ez felpuhítja a körmöm körülötti bört.Van a köröm reszelő(fém)hegyén egy csúcsos rész és én azzal feltolom és ami felesleges azt enyhén körömcsipesszel lecsipentem,de óvatosan nehogy belevágjak a bőrbe!!És a fém körömreszelőmnek a végén vagy egy kis penge és a közepével lelehet tolni azt a bört ami még rajta maradt!!Csatolok két képet a reszelőről és pengéről is!!
És ha kipróbálod akkor küldenél az e-mail címemre képet hogy előtte és utána??És írhatsz vagy valami hogy milyen tanácsaid vannak még ;) Lehet fiatal vagyok de ez beválik
E-mail: daniellaosz@citromail.hu

Reszerlő: http://www.google.hu/imgres?q=k%C3%B6r%C3%B6mreszel%C5%91+f%C3%A9m&um=1&hl=hu&sa=X&tbas=0&biw=1241&bih=584&tbm=isch&tbnid=sbjfds2VejTYbM:&imgrefurl=http://ajandekkukac.hu/spd/654601/KOROMRESZELO_FEM_MUANYAG_FOGOVAL_17_CM&docid=VCsLA3G3ZY5KEM&itg=1&imgurl=http://ajandekkukac.hu/shop_ordered/5330/shop_pic/big/654601.jpg%253Ftime%253D1336996265&w=614&h=408&ei=vwEUUOLMGYTR4QSWgoGIDw&zoom=1&iact=rc&dur=474&sig=116972819813333820215&page=1&tbnh=121&tbnw=179&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:2,s:0,i:74&tx=122&ty=76

Nekem egy ehhez hasonló van és a csúcsával szoktam.



Penge: http://www.google.hu/imgres?q=körömbőrvágó+körömreszelő&hl=hu&biw=1241&bih=584&tbm=isch&tbnid=-iCQLbIPPXbkdM:&imgrefurl=http://www.shopforever.ro/forever_hu/fem-koromreszelo-es-korom

A végével csinálom és akkor úgy hogy a közepénél van az a rész na ott kell vágni a körömnél!!

SZIAA!!

beautiful.lie írta...

Szia,
próbáld kerülni a körömágy bőrének levágását, inkább csak a fityegő bőrt vágd le, mert a vágástól nagyon megvastagszik a körömágy szarurétege, aztán állandóan vágni kényszerülsz.
Én egy sima (kb. 5 perces) kézfürdőt alkalmazok, és levágom, mivel évek óta vagdosom, a kézfürdő után nem is nagyon kell tologatnom a bőrt, ha mégis, akkor egy rózsafa pálcát használok. Szóval semmi extra dolgot nem csinálok :)

Daniella írta...

De nekem a körmöm két oldalánál lévő bőr,száraz és kemény :SS mit tegyek?? http://www.google.hu/imgres?num=10&hl=hu&biw=1241&bih=584&tbm=isch&tbnid=Y3o1NHD8Z6lAGM:&imgrefurl=http://noiportal.hu/main/npnews-4006.html&docid=LoRPEtv2itoxuM&imgurl=http://www.noiportal.hu/images/cikkek/8504_vagott3.jpg&w=200&h=134&ei=c3dZUIDDOonN4QT5roDADA&zoom=1&iact=hc&dur=692&sig=110292512455207722377&page=1&tbnh=107&tbnw=152&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:1,s:0,i:75&tx=90&ty=68&vpx=301&vpy=183&hovh=108&hovw=160

Ilyet szeretném,hogy ilyen legyen a körmöm és a bőr is körülötte,de nem ilyen :SS mit tegyek? SEGÍTS++

beautiful.lie írta...

Nekem a folyamatos krémezés segíteni szokott,ha száraz a köröm két oldalán a bőr.
Az essence-nek van kézápoló kesztyűje és ilyen extra hidratáló balzsama kifejezetten a körömre ill. a körömágybőrre (de egy zsírosabb kéz-testápoló is megfelel a célnak).
http://www.essence.eu/hu/termekek/koeroem/koeroemapolas.html

Ezeken kívül használhatsz még körömerősítő, vitaminos körömlakkot. Ki kell tapasztalni, hogy mi az ami számodra bevállik és mi az ami nem, ez sajnos egy elég hosszú folyamat...:)
Viszont ha ezek sem válnak be, és ennyire zavar a körmeid helyzete, egy manikűrös személyre szabottan tud neked konkrét lépéseket és termékeket javasolni.

Daniella írta...

Köszönöm!!

beautiful.lie írta...

Remélem beválik!
:)