Bogyós gyümölcs, de szeretlek

Pillanatnyilag úgy érezem, sosem lesz vége a télnek, próbálom ugyan a dolgok jó oldalát nézni, de mégis, mi lehet a hidegben a pozítivum? Semmi...., na jó, most talán a különféle bogyós gyümölcsteák.
 
November környékén bukkantam rá erre a márkára, eddig csak az Interspar-ban találkoztam vele, itt nem túl széles az ízválaszték, (talán 5 félét láttam), de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ez a szeder-áfonya kombó azóta a kedvencem lett. Egy akció során fel is tankoltam belőle, ekkor került a kosárba egy másik változat is, a zöld tea citrom ízesítéssel. Nem csalódtam ebben sem, isteni finom.
 

A Saga feketeribizli illetve vörösáfonya ízű teáért szintén rajongok, bár a filtereire kezdetben elég sandán tekintettem, de engem meggyőztek.
 
 
Milford teát nagyon régen nem ittam, de annó egy kedvelt márka volt, azonban ez a vörösáfonya-ribizli kombinációban csalódtam, az íze meg sem közelíti az illatát. 
 
 
A szálas teák nem a szívem csücskei, de csak azért, mert megfelelő kanna nélkül macerás elkészíteni. Ez ajándék volt, az ízvilágot nagyon eltalálták, de valahogy nem az igazi, ez ízlik a legkevésbé az itthon fellelhető teák közül.
 
 
Próbáltátok valamelyiket?

6 megjegyzés:

Criollo írta...

Loyd teát én a One euro market boltokban láttam, egy almás-csipkebogyósat vettem is :)

hkorinna írta...

A Sága teákat én is szeretem, talán a málnás a kedvencem! Másik örök kedvencem a Teekanne - Multivitamin teája! :)

Fleur írta...

Hmmmm a Saga teát egyenesen imádom, csak én az erdei gyümis változatát:)

beautiful.lie írta...

@Criollo: húúú, köszi a tippet, meglesem. :)
@hkorinna: ez a multivitamin tea jól hangzik, ki fogom próbálni.
@legerősebb virágszál: nálam az erdei gyümist egy hangyafaroknyival ugyan, de megelőzi az vörösáfonyás ill feketeribizlis, de igazából hangulatfüggő, hogy melyik épp a kedvenc.

Selene írta...

Mamám szoktatott rá a Saga teára, mindig ő jut eszembe a málnás verzióról. Amúgy még kedvenc a Teekanne Irish cream tea, tejjel az igazi!

beautiful.lie írta...

Tejjel még nem ittam teát, de ami késik nem múlik :)