A Müller outlet margójára

Fb-n, már elkezdtem fejtegetni ezt a témát, ami ezzel az oldallal kapcsolatban merült fel bennem. Ez egy kence szavatosság ellenőrző oldal, remek dolognak tűnik, bár azt nem tudom, mennyire megbízható, azt meg főleg nem tudom, hogy megbízható-e egyáltalán.
Nagyon jól hangzik ez a high end termékek fillérekért dolog, én is lecsaptam rá, mondjuk engem főleg a parfümök és az alapozók érdekeltek, ITT írtam róla, hogy mit is sikerült beszereznem.
A szavatosság kérdése fel sem merült bennem, ahogy szerintem az emberek többségében sem, mert ez a Müller. Eszembe sem jutott, hogy ESETLEG olyan termékekkel találom szemben magam, amelyek már lejártak, vagy hamarosan le fognak járni. A termékek csomagolásán feltűntetik ugyan, hogy felbontás után mennyi ideig jó, de biztosra veszem, hogy az ott található termékek többségébe belemásztak, láttam a káoszt, ami az üzletben uralkodott.
Oda akarok kijukadni, hogy leellenőriztem az ott beszerzett YSL alapozót, az oldal szerint 2010 áprilisában készült, 36 hónapig jó, ergo még 2 hónapig.
Én is olvastam a többi blogot, érdekelt, hogy kinek mit sikerült beszereznie, aztán megakadt a szemem egy rúzson (azt hiszem az volt), amely a kis címkéje szerint 2016-ig jó. Akkor ez fel sem tűnt, most belegondoltam, és 2016? Ne már..., ez lehetetlenség..., akkor annak most, 2013-ban kellett lekerülnie a gyátrósorral, ami megint felveti az a kérdést, hogy miért árulnak ilyen olcsón olyan terméket, amelyet az ötszöröséért el tudnának sózni.
Nem tudom, mi az igazság, rendesen összezavart ez az oldal. Szerintem mindenki van annyira felnőtt, és értelmes, és eldöntheti saját maga, megéri-e neki itt vásárolni vagy sem.
Naiv lennék? Naivak lennénk? Nem, csak NŐK! :)
 

6 megjegyzés:

hkorinna írta...

Én igyekszem odafigyelni a szavatossági időre náluk, sok terméknél vettem észre én is, hogy 2-3 hónap múlva lejárnak.. A mostani 3 rúzst azért mertem megvenni, mert ezen tényleg látszott, hogy én bontottam fel először a papírdobozát is és még senki nem kontárkodott bele! De tény, hogy erre oda kell figyelni, mert nem minden a pénz! :)

beautiful.lie írta...

Bennem fel sem merült, h gond lehet a szavatossággal..:/
Hogy vetted észre, h pár hónap múlva lejárnak, fel van tűntetve a gyártási idő a csomagoláson? Én mindig a felbontás után x hónapig használható figyelmeztetést tekintettem mérvadónak.

Selene írta...

Te vagy az első bloggelány (de nem szeretem ezt a kifejezést:D), aki végre nem esett össze ettől az outlet dologtól!!! Vidéki lévén a legtöbb ilyen leárazós dolog sajnos vagy nem sajnos nem érint, de annak ellenére hogy szeretek olcsón vásárolni számtalanszor jutottam oda, hogy inkább veszem meg az adott dolgot teljes áron(táska, cipő, akármi), mint 5000 pakolástól és próbálgatástól rongáltan. Összességében sokat lehetne erről írni, de örülök Neked, mert a legtöbb bloggerlány (na már megint) egy rövid időszak után csak a high end termékek körül zsong, miközben én őszintén hiszem, hogy egy szebb műanyag csomagolás ugyanúgy tartalmazhat átlagos minőséget.

beautiful.lie írta...

:D
Engem is hajtott a kíváncsiság :), de mivel nálam a sminkelés kimerül az alapozó-korrektor-szempillaspirál-pirosító-esetleg szájfény kombóban, ezért ez a része a dolognak annyira nem mozgatott. A parfümök annál inkább, (no meg az alapzók, de ezekből vagy nincs teszter, vagy szét van cincálva a csomagolásuk, amelyiknek meg nem, az biztos, hogy nem passzol...) szerencsére ezek le vannak fóliázva, és nagyon jó áron kaphatóak, nekem ezek miatt éri meg, be-be nézni ide.
Egyébként teljesen egyetértek Veled, a drágább nem mindig jobb.

hkorinna írta...

Én a szemceruzákon, szájkontúrceruzákon vettem észre egy kis külön ráragasztott címkét, amin szerepelt a lejárat! :D

beautiful.lie írta...

Én talán rúzson láttam ilyen címkét, de pl. alapozón, korrektron nem, bár igazából a gyártási idejükre lennék kíváncsi, félre is értettem, azt hittem erre vonatkozó infót talál vhol nagyon eldugva a csomagoláson. :)