La Roche-Posay Toleriane arctisztító és sminkeltávolító tej



Ezt ígéri: Arctisztító és sminklemosó (a szemfestéket is eltávolítja), érzékeny bőrre. Nem szükséges leöblíteni. La Roche-Posay termálvizet tartalmaz.

Ezért szeretem: hatékony.

Amit tud: A csomagolása egyszerű, de szép, jó ránézni. A flakon pattintós, jól záródik, nekem pumpás kiszerelésben sokkal jobban bejött volna.
Az állaga krémes, könnyű, és valamivel folyékonyabb, mint az eddig használt lemosók (Nivea, Alverde), mégis szépen el lehet oszlatni a bőrön. Teljesen illatmentes, ennek én kifejezetten örülök.
Kezdetben szkeptikus voltam vele, krémes lemosók tekintetében minden alkalommal sikerült félrenyúlnom, szinte mindegyik használatakor, az volt az érzésem, hogy belepasszírozzák a koszt a pórusaimba, és fulladozik alattuk a bőröm. Nos, ő a kivétel, semmi hasonlót nem érezek, szabadon lélegzik tőle a bőröm, remekül végzi a dolgát, tisztít, nem irritálja, szárítja a bőrt, nem hagy maga után ragacsos vagy olajos érzetet. Pont olyan érzés használni, mint a Bioderma-t, semmit nem kíván utána a bőröm, nagyon ritka, hogy használok utána tonikot.
A mindennapi szennyeződés eltávolításához bőven elég egy vattakorong, sminkhez 2-3 darabra is szükség van, de ténylegesen tiszta is lesz a bőr. Szemsmink eltávolítására is alkalmas, erre én nem igen használom, picit csípte a szemem, úgy hogy nem kísérleteztem vele, de a vízálló spirállal azért ő is megküzd, minden mást elég szépen leszed.

Összességében: szerelem első használatra.

Lelőhely: gyógyszertár (elég drága, nagyjából 2800 és 5000 között mozog az ára, ezért az összegért 200 ml kapunk)

Újravásárolnám: igen.


2 megjegyzés:

hkorinna írta...

Köszi, ez nagyon hasznos poszt volt! :)

beautiful.lie írta...

:) Szintén köszi.