'Utálom az őszt' vásárlás

Jó pár dm-et bejártam, de végül nekem is sikerült beszerezni a Balea limitált kiadású tüsfürdőit, szóval öröm van és boldogság. Isteni az illata mindkettőnek, egyelőre nem tudtam eldönteni, melyik tetszik a legjobban.
A málnás dolgokról továbbra sem sikerült lekattannom, ami eléggé fura, az ilyen "szeszélyeim" pár hónap után kifutják magukat... A folyékon szappan pumpás adagolója (és úgy az egész flakon) elég gyagyi, és az ára sem tetszett annyira (299 ft/ 500 ml), de végül csak elhoztam, mert az én szappanadagolom feladta a küzdelmet és örökre eltávozott a szappanadagolók vadászmezejére.
(Aki szeretne ezekből a finomságokból tartalékot, azoknak egy kis infó: a 32-esek terén lévő dm-ben fullon volt a tusfürdő készlet.)


Amióta levágattam a hajam, többet foglalkozom vele, mint eddig bármikor. A Palette hajfesték szintén a dm-ből jött velem, az akciós állványon találtam ezt az egy darabot, 800 forintba került. A hajam valamikor az őskor környékén volt utoljára befestve (természetesen szőkére..., nem is értem, a régi képeket elnézve, ijesztően festettem...), de sajnos durván elkezdtem őszülni (innen is köszi apu, illetve köszi a kapott génjeidnek), ami a rövid hajban mégjobban kitűnik (hüpp). Nem igazán szeretném, és nem is szívesen teszem, de megpróbálkozom a hajfestéssel, rettegek is rendesen, hogy kinyirja az amúgy is kényes fejbőrőmet...
A Kallos Latte hajpakolásáról nagyon jókat olvastam, sokan dícsérik, és az ára is igen baráti. Én ezt a darabot a száz forintos boltból (most is így hívják ezeket a helyeket?:) szereztem be, (szintén 32-esek tere, a dm közelében található), 320 forintba került, a nagyobb kiszerelés ugyan gazdaságosabb volt, de nem mertem megkockáztatni, meglátjuk ez hogyan válik be.
 


Ők is a dm-ből jöttek, mindhárom termékről jókat hallottam, igaz a Neutrogena lemosó csak 15%-ban az enyém :), de úgy döntöttem "lopkodni" fogok belőle, mert az illata varázslatos, legalábbis az üvegben.
A nagytakarítás során három olyan spirálra is rábukkantam, amiket jó ideje nem láttam, és persze, hogy megromlottak. Szempillaspirál mániás vagyok, szeretek egyszerre többfélét használni, hangulatfüggő, hogy mikor melyikhez nyúlok, de most tanultam a hülyeségemből, és ezt a számot leredukálom kettő darabra. A mostani essence spirálom már a végét járja, őt hivatott ez helyettesíteni.
A Manhattan korrektor púderre pedig szimplán kiváncsi voltam. :)

2 megjegyzés:

~Csillám Lány~ írta...

A Manhattanről és a Neutrogénáról szeretnék majd posztot. :)
Az a macaron-os tusi pedig nagyon szúrja a szemem,kár,hogy itt vidéken nagyon hamar elfogynak a limitált cuccok. :(

beautiful.lie írta...

Meglesz :)

Én is legalább 5 dm-ben voltam, de szeritem érdemes vissza-vissza nézni, előfordul, hogy utántöltik a készletet.