Max Factor Xperience alapozó


Ezt ígéri: könnyed textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető, egyenletesen és tökéletesen fed, luxus érzetet adva viselőjének, így az arcbőr bársonyosan puha és selymes tapintású lesz.
Gondosan válogatott, természetes összetevőket tartalmaz, a jojoba és a napvédő faktor ápolja és védi az arc érzékeny bőrét.
Érdekesség: hat Xperience pillekönnyű alapozó kevesebb csomagolási hulladékot termel, mint egy hagyományos üveges folyékony alapozó.
 
Ezért szeretem: egységesít.
 
Amit tud: Szintén egy olyan termék, amit a rengeteg pozítiv vélemény miatt vettem meg. Nagyjából ez az ötödik féle Max Factor alapozóm. A nagy többség ódákat zeng a Max Factor alapozókról, nekem azonban valamiért egyik sem lett a kedvencem. Sokáig szemeztem vele, míg végül egy leárazás alkalmával a kosaramban landolt.
A csomagolása egyszerű, de szép, imádom a fekete színt. :) Tubusos darab, csavaros, könnyű, kis helyet foglal. Az állaga krémes.
Amit szeretek benne az az, hogy bámulatosan egységessé teszi a bőröm, és nem kell belőle sok. Könnyű, nem nehezíti el a bőrt, nem tömíti el a pórusokat, és szépen eldolgozható.
A fedése nem rossz, inkább természetes, mint erős, ergo, aki erősebb fedésű alapozót keres illetve nagyobb bőrproblémákkal rendelkezik, ne ezt az alapozót válassza. A szem alatti karikákkal nem tud mit kezdeni, az enyhébb piros foltokat azonban nagyjából eltűnteti. Sajnos gyorsan fényleni kezdek tőle, pedig alapjáraton nem zsíros a bőröm.
A tartósságával nem volt gondom, elég jór bírja és egyenletesen kopik.
Az illata brutál erős, néha émelyítőnek érzem, szokni kell...
 
A színválaszték számomra botrányos, ha jól emlékszem 4 vagy 5 árnyalatban kapható, ezek főleg sötét színek. Nehéz volt a választás, a két legvilágosabb szín (a Beige Linen 50 és a  Fair Sugar Cane 55) között szinte semmi különbség nincs, mondhatni hangyafaroknyi az eltérés, sokat vaciláltam, hogy melyik is lenne a legmegfelelőbb, végül a (szerintem) legvilágosabb jött velem a Fair Sugar Cane 55, amiről persze itthon kiderült, hogy túlságosan sötét, és nagyjából úgy nézek
ki tőle, mint egy napon felejtett narancs. Viszont nyáron szépen lebarnult az arcom, most egész szépen passzol a bőrömhöz.

Összességében: nem lettünk közeli barátok

Lelőhely: drogériák (akciósan 2490 ft/ 30 ml)

Újravásárolnám: nem

Nincsenek megjegyzések: