SALE vol.1.

Június nem csak azért az egyik kedvenc hónapom, mert a nyári évszak kezdete, hanem mert a legtöbb bolt hatalmas leárazásokba kezd. Alapvetően akció-vadásznak tartom magam, szóval ilyenkor habzsi-dőzsi van :)
Az első kör rendszerint csalódást okoz, habár minden üzletben dübörög a maximum 50%-os akció, még mindig a kezdeti fázisnál tartanak, az árak továbbra is elég magasak, a különlegesebb fazonú ruhadarabok ára alig csökkent, jellemzően a basic vonal árát vitték 50%-ra. Én ilyenkor térképezem fel a kínálatot, a vágyott darabok milyenségét, és azt, hogy mennyire passzolunk egymáshoz. Idén minimál a kívánságlistám, nem is értem, hogy hoztam ezt össze.
A tapasztalataim szerint a cipők és a táskák azok, amiből gyorsan fogy a készlet, ezekre érdemes lecsapni, főleg, ha nagyon vágyott darabról van szó.
Én is hazahoztam egy Zara táskát, ezt még télen néztem ki, szeretem ezeket a masszív aljú darabokat, akkor sem esik össze és néz bután ki, ha nincs totálisan telepakolva. Nagyon egyszerű, mégis ezek az arany "berakások" számomra különlegessé teszik. Egyetlen hatalmas hátránya van, patenttal záródik, de egyszer mindent ki kell próbálni.A H&M nem tartozik a kedvenc üzleteim közé, tudom, hogy sokan szeretik, de én évente egyszer ha találok magamnak ott valamit, és jellemzően az is basic termék, az ékszereit viszont nagyon szeretem. Ezen a gyűrűn is rég megakadt a szemem, de úgy voltam vele, hogy tudok élni nélküle, erre most szembe jön velem akciósan. Ékszervásárlás nem volt a terveim között, de nagyon örülök neki.


Szeretem az ingeket, blúzokat, nyáron az ujjatlan darabokat részesítem előnyben, de egytől-egyik olyan elcseszett szabásúak, bármit csinálok kilátszik belőlük a melltartó egy része, amit nagyon nem szeretek, és nem tartom túl esztétikusnak sem. Régóta hajkurászok egy nude színű topot, és végre találtam egy árva darabot a Stradivariusban.


Az F&F csütörtöktől kezdi a leárazást, de most is jópár akciós darabbal szórta tele a ruházati osztályt, érdemes átbogarászni a készletüket. Velem ez a mamusz jött, mert lassan itt a tél...:)


Ti mit vettetek?

2 megjegyzés: