Astor és Manhattan, avagy drogériában jártam

Az úgy volt, hogy egy ideig nem vásárolok körömlakkot..., na igen, de ezeknek az Astor lakkoknak a Rossmann-ban nem tudtam ellenállni, csak 200 forint volt darabja, négy szín láttam leárazva, hármat haza is hoztam, egy gyöngyházfényű halvány rózsaszín anyunál landolt, ezeken kívül egy pasztell lila árválkodott ugyanennyiért az állványon.

Nem vásárolok sokat és sokszor a Dm-ben, ergo a kártyámon sincs sok pont, de most én is beváltottam 50 pontot egy Manhattan csomagra, a tartalmuk változó, de bele lehet kukkantani.
Első körben egy szempillaspirált tartalmazó csomag került a kezembe, örültem mint az a bizonyos majom a farkának, jött is velem, aztán itthon kiderült, hogy spirál kék színű, jobban mondva sötét kék..., rajta kívül egy csodás bogyós gyümölcs színű Intense Effect szemhéjfesték (450 Burning Heart) volt a csomagban.
 
Rajtuk kívül a tartalmaz egy Playboy Vip shower gel mintát, 25%-os marka-joker kupont minden női és férfi Playboy termékre, minden Manhattan Clearface termkékre, és egy 50%-os kedvezményt minden Halle Berry termékre..., ezek közül engem egy sem mozgat.
Kiváltjátok? Mi lapult a csomagban?:)

 

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

A két lakk tetszik. Én is kiváltottam a csomit, itt a kassza alól adják, az enyémben bordó körömlakk és ugyan ez a puder lapult. :)
A napokban én is kiteszem a bejegyzést.

Unknown írta...

Én is kiváltottam a Manhattan csomagot, nekem körmös cuccok voltak benne, egész jók!
Itt írtam róluk:
http://bizsumania.blogspot.hu/2013/04/manhattan-szepseg-csomag-50pontert.html

A kuponok engem se érdekelnek különösebben. Szerintem a tiedben is jó cuccok voltak, főleg a szemhéjfesték tűnik jónak.

beautiful.lie írta...

@xstrawberrykissx: én találtam az állványon 3 csomagot, belenéztem, és elhoztam a számomra legszinpatikusabbat. A kasszánál férfi pénztáros volt, azt hiszem ez volt a mázlim, mert a nők sokkal akadékoskodobbak :), csak annyit mondott, h nézzem meg a kuponokat, mert azokat ki szokták venni, mondjuk így sem fogok kezdeni velük semmit...

@B Nixon: óóó, a Te lakkodnak csodás színe van, én csak színtelennel/körömerősítővel (?) találkoztam.