'Mert itt a tavasz' vásárlás

Az Árkádban megnyílt a nagyobb/szebb...stb rossmann, ezek a Nivea testápolók 370 forintba kerültek, és ebből lejött a nyitás miatt a végösszegből -10%, már feltankoltam belőlük (akkor 750-be kerültek), de ennyiért hoztam még haza. Új ruhát kapnak/kaptak, azért árusítják ki őket.
A sminklemosó dm-es szerzemény, most féláron volt, köszönhetően az 50 pontos kuponfüzetnek, kíváncsi vagyok rá...

Az IKEA-t minden hibája ellenére szeretjük, a mandula tortájukat pedig még inkább.:) Nem egy hatalmas adag, sőt az ember fél fogára is alig elég, de olyan finom, hogy képtelenség neki ellenállni.

 
Őket nők napjára kaptam. Most sarkítok, de nem szeretem a vágott virágokat, seperc alatt meghalnak, szóval felesleg pénzkidobásnak tartom, a cserepes növényeim (kivéve a kaktuszokat) ebben a lakásban folyton öngyilkosok lesznek, de ezek a szépségek dekorációnak sem utolsók.  
 
Mivel a meglepiket sem szeretem, így elég nehéz engem 'megajándékozni', egy valami jöhet bármikor, bármilyen mennyiségben, mégpedig a könyvek. Szintén nőnapi 'meglepetés', mondjuk én választottam ki a Libriben, de nekem így a tökéletes. :)
  
Ezek a cuki mágneses könyvjelzők ellenben tényleg meglepetés volt: nem bántam meg. :) 

 

Fb-n írtam Jack Ketchum: A szomszéd lány c. könyvéről  (amit beszerezhetetlen) illetve az abból készült filmről pár sort, nem ismételném magam, de ha tudtok lelőhelyet, vagy megválnátok a könyvtől ne habozzatok szólni. :)

4 megjegyzés:

Ejwi írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Ejwi írta...

Nem tudod meddig van ez az akció? :) Vennék én is testápolót :)

hkorinna írta...

Ilyen csipkés virágtartókat én is vettem múltkor. :)

beautiful.lie írta...

@Ejwi: sajnos nem, én ezeket szombaton vettem. De lehet érdemes más rossmann-ban is körülnézni, gondolom máshol is kiárusítják a régi csomagolású Nivea-kat.

@hkornia: :D olyan szépségesek :)