Glamour-napok!

Idén tavasszal sem maradhatnak el a Glamour-napok (április 12-14), én az előzőt kihagytam, most viszont egy-két dolog KELL, úgy hogy már átbogarásztam a kuponfüzetet, kivagdostam, amire szükségem van illetve lehet.
 
Ami mindenképpen kell az egy pirosító, nagy valószínűséggel ez egy Manhattan darab lesz, mégpedig a Powder Rouge egyik barackos árnyalata.
 
 
Szükségem lenne egy vízálló szempillaspirálra is, még nincs konkrét kiszemeltem, de a L'oreal False Lash Wings nevű terméke nagyon izgatja a fantáziámat, bár nem tudom, hogy van-e vízálló változata.

Idén a H&M is beszállt a kuponozásba: innen hajgumik és talán gyűrűk jönnek majd, ezen kívül a ruházati kuponok engem nem izgatnak, a 20% semmi a szezonális leárazásokhoz képest, és semmi olyasmire sincs szükségem, ami sos lenne, ennek ellenére a New Yorker-be és a C&A-ba benézek, hátha...:)


A Tamaris csizmáit nagyon szeretem, jó a minőségük, strapabírók és nem utolsó sorban vízállóak, most valami ilyesmi cipőre fáj a fogam, csak feketében, nem túl nagy sarokkal.
 
A hajfesték kuponok valószínűleg anyunál fognak landolni, én most kezdtem el hennázni (kár hogy a Lush-ba nincs kupon), szóval nekem nincs rá szükségem, ha pedig nem őszülnék ennyire, akkor meg főleg nem lenne...
Ti mentek?

3 megjegyzés:

hkorinna írta...

Én is biztosan ellátogatok egy-két üzletbe a Glmaour-napokon. Ilyen Manhattan pirosítóm nekem is van, az egyik kedvenc darabom. Nem túl pigmentáltak, de nagyon szépséges színük van. :)

beautiful.lie írta...

Mennyire tartós?

hkorinna írta...

Nekem BB krém fölött kibírja a napot. :)