Astor StimuLong szempillaspirál

Ezt ígéri: Az új, Bio-Active Complex formulának köszönhetően védi és kondicionálja a szempillákat, segít megelőzni a töredezést és serkenti az egészséges növekedést. Lágy és könnyű textúrája rugalmas filmréteggel vonja be a pillákat, így biztosítva a tökéletes fedést és az azonnali szempilla hosszabbítást.
A Biotin: energizálja a sejteket, így erősíti a pillákat, az Arginin: táplálja és simává teszi a szőrszállakat, a Biotinol Tripeptid- 1: egyedülálló tripeptid, mely elősegíti az egészséges szempillanövekedést.
Az egyedülálló „Flexi-brush” kefe gondoskodik a szemfesték egyenletes felviteléről és a pillák tökéletes szétválasztásáról. A szempillák csodásan hosszúak és rendkívül erősek (lesznek?)
Szemészek és bőrgyógyászok által tesztelt.
Amiért szeretem: A csomagolása nekem kimondottan tetszik, ötvözik azokat a színeket, amiket szeretek, egy érdekes, kidolgozott dizájnú termék.

Amit tud: miután a külalakjától majdnem "elájultam", mintegy cáfolatként a kupak, ami a kefét tartja, a kezembe maradt, nemes egyszerűséggel kiengedett a ragasztó. Röhej. Viszont jól záródik.:) 
Nem vízálló! Nálam ez rizikófaktor a javából, és elég nagy dilemmát okozott, annak eldöntésében, hogy megvegyem-e vagy sem.  Első alkalommal, úgy 3-4 órán keresztül "volt rajtam", ez idő alatt a festék nem folyt le a szemzugba, a kisebb ráncokba, tartotta magát eredeti helyén.
A kefe műanyag, amit én kifejezetten szeretek, remekül lehet vele ügyködni. A fej rugalmas, a rövid sörtékkel pedig  tökéletesen el lehet érni a szemzug pilláit. A festék az ilyen típusú fejhez túlságosan folyékony (szerintem), nagyon rosszul lehet adagolni, és akár hogy ügyeskedtem, rengeteg festék maradt a kefén.
A festék színe, erőteljes és intenzív, szénfekete, nem kopik, szépen meghosszabbítja a pillákat, nem csomósodik, de a túl sok festék miatt/alatt teljesen összeragadnak a szempillák. Talán e miatt, talán más miatt szárad olyan nehezen, bő 5 perc múlva is festéknyomok maradtak az ujjamon. (az ujj-teszten megbukott..., én így, az ujjammal tesztelem a száradási időt).
Abszolúte nem egy kapkodós, rohanós spirál, a lassúsági rekordom viszont simán megdöntöm vele.
Az illata engem olcsó gyurmára emlékeztet, gyorsan hozzá lehet szokni, szerencsére nem túl erős, nem zavaró.
Ami az ígéreteket illeti (kondicionál és véd), ahhoz most még nincs hozzáfűznivalóm, csak két napja használom. (legalább három hete van a birtokomban, de csak most jutottam el oda, hogy ki is próbáljam.)

Összességében: csalódás, hatalmas csalódás. (ha változást veszek észre a szempillák milyenségén, visszaszívom az összes negatívumot...)

Lelőhely: rossmann (3199 Ft), dm (3499 Ft), én akciósan vettem 2399 Ft-ért ( október 4-től ismét akciós lesz a rossmann üzletekben). Érdemes akkor lecsapni rá, amikor leakciózzák, ez a személyes véleményem ugyan, de nem éri meg az eredeti árát.

Up.: október 18-tól 22-ig a rossmann üzletekben 1999 Ft-ért lesz kapható.

2011. január 18.: semmilyen változást nem érzékeltem a szempilláim minőségén.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

sztem elég bénán használod akkor, mert nekem tökéletes, nem csomósodik és hamar szárad kb 1 perc :D

beautiful.lie írta...

De jó, h te ne vagy béna, gratula hozzá :D
Egyébként meg hol olvastál olyan, h csomósodik?