Olay Total Effects 7 in 1 szemkörnyékápoló


 
 
Ezt ígéri: az öregedés 7 tünetét célozza egyszerre a szem körüli területen.
1. Az apró ráncok minimalizálása: a finom vonalak és ráncok kevésbé láthatóak.
2. Tápláló hidratálás: hidratálja a száraz bőrt.
3. Bőrtónus javítás: segít egyenletesebb színt adni a bőrnek
4. Gyengéd hámlasztás: egyenletesebb és simább bőrfelszín
5. Szemkörnyék duzzanatok csökkentése: láthatóan csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat.
6. Ragyogás: a sötét karikák kevésbé láthatóak.
7. Átalakít: segít a fakó bőrt ragyogóbbá tenni.
Illatanyagmentes. Szemészetileg és bőrgyógyászatilag tesztelt.

Ezért szeretem: -

Amit tud: Nem kedvelem túlzottan a tégelyes kiszerelést, nem tartom sem praktikusnak, sem higiénikusnak, a legtöbb szemkörnyékápolót mégis ilyen kiszerelésben árulják, ahogyan ezt is. Maga a csomagolás is rejtély, nem értem, hogy egy ilyen pici krémnek, miért kell ekkora papírcsomagolást kapnia. Azt viszont értékelem, hogy kapott egy fólia csomagolást is, így atombiztos, hogy előttem senki nem bontotta fel.
A krém maga enyhén színezett, telve apró csillámokkal. Első blikkre elég meghökkentő volt a dolog, de hamar hozzászoktam, szerencsére nem okoz csillámpóni effektust, és a csillámok miatt olybá tűnik, mintha felélénkítené a tekintetet.
Nagyon könnyű krém, ha véletlenül felborítottam a tégelyt az egész tartalma a kupakban landolt, e miatt az állagát nem szerettem túlzottan.
Nem vártam túl sokat tőle, csupán egy minimális hidratálást, azonban a végeredményt tekintve, ez is túl nagy követelménynek tűnt.
Vékony rétegben tudtam csak felvinni, mert ha véletlenül vastagon kentem fel, nem szívódott be maradéktalanul a bőrbe, hanem halvány, krémszínű rétegben megkötött a szemem alatt. Ennek az volt az egyetlen előnye, hogy sokáig kitartott a tégely.

A személyes véleményem az, hogy egyáltalán nem éri meg az árát, egyrészt (ez csak azt követően tűnt fel, hogy már elhasználtam), csupán 6 ml krémet kapunk (pedig a szemkörnyékápolók nagy része 15 ml szokott lenni), másrészt sokat ígér, de én semmilyen pozitívumot nem tapasztaltam, harmadrészt az eredeti ára megközelítőleg 4.000 forint. Én az őszi Glamour-napokon vettem féláron, és még így is megbántam.
Nem szoktam termékeket ennyire lehúzni, de nekem ez a krém nem vált be...

Összességében: hatalmas csalódás.

Lelőhely: a dm-ben találkoztam vele (kb. 4000 Ft / 6 ml)

Újravásárolnám: kizártNincsenek megjegyzések: