Glamour-napok



Számomra pozítivummal zárult a shoppingünnep, felfedeztem egy DM-et, ahol délután sem volt tömeg, sem lefosztott állványok, és a csődület láttán csupán a Müller-ben kaptam egy kisebb idegsokkot. Az idei kívánságlistám rövidkére sikerült, az elsődleges küldetés egy Converse beszerzése sikerrel zárult, végre találtam egy 35-ös darabot, minden más termék beszerzése esetleges volt, persze a Glamour-napok végére egy csomó olyan dolgot hazahoztam, amelyek egyáltalán nem voltak tervbe véve...

 
A ruházati kuponokat egy kivételével idén sem használtam fel, az F&F került beváltásra, itt ért az első meglepetés, ugyanis a 20% az akciós termékre is érvényes volt.
 
Az 50% kuponokat szinte egytől-egyig kihasználtam. Smink-, és arclemosóból valamint szemkörnyékáplóból fogyóban volt a készlet, így ezek most nagyon jól jöttek, kíváncsi vagyok, mennyire válnak majd be.


Alapozóügyben nem tudtam dönteni, kettő is jött velem, és bár a MaxFactor alapozók nem a kedvenceim, sőőőt..., most a DM-ben belefutottam egy olyan akcióba, hogy adott alapozó mellé szempillaspirál járt ajándékba, mindezt persze félráron.
A L'oreal spirálokhoz hatalmas szerelem fűz, a Volume Million Lashes Noir Excess  változattal régóta szemeztem, viszont eredeti áron sosem vettem volna meg. 
Az Alverde termékeit nem igazán ismerem, a szempillanövesztőt nézegettem, de végül ez a koffeines szérummal kombinált korrektor jobban felkeltette az érdeklődésem, nagy reményeket fűzök hozzá.
Az Essence termékek közül egy nude jumbo ceruza és egy körömerősítő lakk jött velem.
 

A kulisszák mögött: muszáj volt belemásznia a képbe...:)

 
 
Ti mi(ke)t vettetek?:)


10 megjegyzés:

Timi írta...

Jéééééé! :) Nem gondoltam volna, hogy van még rajtam kívül olyan aki 35-ös lábbal rendelkezik! :) Nálam is ezért váratott magára a Converse cipő beszerzése! :) De most végre sikerült! :)

Eleni írta...

Hűűű, tényleg nagyon jó termékeket vásároltál, várom a teszteket :) A cipőd meg nagyon szuper, nekem is tetszik :)

beautiful.lie írta...

@Mimi: :D üdv a klubban.
@Azrail: köszi:) én is kíváncsi vagyok, hogy teljesítenek.

Unknown írta...

Jó dolgokat vettél! A clean&clear arctisztító gél remélem neked is annyira beválik majd, mint nekem!
Épp most került ki róla a teszt a blogon. A cipőfűzős képeid nagyon tetszenek, ötletes!! :)

http://bizsumania.blogspot.hu/2014/04/teszt-i-clean-deep-action-frissito.html

beautiful.lie írta...

@BNixon: megelőztelek, már olvastam:) remélem én is ilyen elégedett leszek vele hosszútávon, egyelőre a hűsítő hatása az, ami miatt nagyon tetszik.

Unknown írta...

Érdekes, hogy nálad elfogadták a Max Factor kupont az alapozó+ingyen spirál kombinációhoz. Elvileg más akcióval nem lehetett összevonni a kupont (eleve leárazott termékkel igen). Tavasszal is volt hasonló akció, valamelyik márka termékéhez ingyen spirál vagy körömlakk járt és a kasszánál mondta az eladó a hölgynek, hogy vagy a kupont váltja be vagy a +1 ingyen termék akciót kapja meg, mert a kettő együtt nem vehető igénybe. Emlékszem rá, mert a hölgy elég sokat elégedetlenkedett emiatt és még én is hallottam több sorral odébb.

Unknown írta...

Jav.: Tavaly ősszel (októberben) volt ilyen akció.

beautiful.lie írta...

@9Vikkk9: tavaly is elfogadták, L'oreal spirálhoz járt szemceruza, emlékszem erre, mert én is méltatlankodtam utólag, azon, hogy elfeljtettem a kasszához vinni a szemcerkát...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=562575773763459&set=a.346919821995723.79874.346741252013580&type=1&stream_ref=10

Egyébként én rákérdeztem a dm-ben egy eladónál, ő sem tudta, hogy mi a helyzet, a kasszánál lehúzva derült ki, hogy elfogadta a gép. Előfordulhat, hogy dm-e válogatja..

Kata - mosolyrecept.blogspot.hu írta...

édes a kutyi és szuper dolgokat vettél!:) Kata

mosolyrecept.blogspot.hu

beautiful.lie írta...

Köszi @Kata! :)