L'Oreal False Lashes Wings szempillaspirál



Ezt ígéri: a False Lash Wings szempillaspirál egyedi technológiával készült aszimmetrikus keféje egy lépésben meghosszabbítja és kiemeli a szempillákat.
A különleges "selyemgubó" rostok befedik és növelik a szempillákat a látványos és szárnyalóan dús hatásért. Az intenzív összetételű festék és a forradalmian új, speciális kefe megnyújt és meghosszabbít minden egyes szempillát a külső szemzug felé és gondoskodik, hogy pilláid szárnyra kapjanak.
A szempillák kinyílnak, mint a pillangó szárnyai, a különleges selyemgubórostoknak és a forradalmi formázó keféjének köszönhetően.
Ezért szeretem: tartós.

Amit tud: Szkeptikus vagyok a sima spirállokkal, nekem pár óra elteltével mindegyik, amit próbáltam a szemem alatt landol, és ami másnak bevált, nekem az nem szokott. Sokkal jobban szeretem a vízálló spirálokat, ezeket ugyan nehezebb leimádkozni a szempillákról, de kibírnak egy teljes napot. Ő a Glamour-napok szerzeménye, sokat vaciláltam azon, hogy rá használjam fel a dm 50% kuponját, de annyira birizgálta a keféje a fantáziámat, hogy muszáj volt kipróbálnom..., ésss nem bántam meg. :)
A csomagolása nekem kifejezetten tetszik, bár gyűjti az ujjlenyomatokat, nagyon modern és mutatós.
A kefe zavarbaejtő: az első pár használat alkalmával annyit bénáztam vele, hogy össze-vissza kentem a festéket és kis híja volt, hogy nem vágtam ki a kukába. A keféhez hozzá kell szokni, ha "fogást" találtok rajta elképesztően kinyitja a tekintetet. Nekem nincs gondom a szempilláim hosszával, a sűrűséggel annál inkább, de a kefe kialakításának köszönhetően a festék szépen szétterül a pillákon.
A színe szép sötét, mélyfekete, mérsékelten vastagítja a pillákat (bár én azt szoktam mondani, ha nincs mit dúsítani, akkor az a szerencsétlen spirál nem is tud dúsítani, bármilyen technológiával készült is:), a hosszító hatását én annyira nem érzékelem, viszont egész szépen göndörít.
A festék állaga jó, bár én úgy érzem túl sok festéket vesz fel, a fölösleget egy tiszta kefe segítségével "leszedem", különben összeragasztja a szempillákat, így viszont nem ragadnak össze, és nem is nehezíti el a sok festék.
Amit különösen szeretek benne, az az, hogy nem maszatolódik, nem pereg, kibírja a napot úgy, hogy a festék nem landol a szemem alatt, ez az első ilyen sima spirálom, nem tagadom, e miatt IS lett a kedvencem.
A másik dolog, ami "meglepett" az az illata, nem szokott zavarni az  ilyen tipikus spiráll-illat, de ennek ibolya vagy orgona illata van, szóval még szaglázni is kellemes.

Összességében: pozítiv csalódás.

Lelőhely: drogériák (1800 forint/7 ml, amúgy 3500-5000 Forint, szerintem érdemes megvárni a Glamour-napokat)

Újravásárolnám: igen





Follow on Bloglovin

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Örülj hogy találtál fogást,nekem a szemhéjamon landolt a festék fele,bármit csináltam vele..ment barátnőnek:)

beautiful.lie írta...

A barátnőd jól járt :)
Mára a kedvenc spirálommá nőtte ki magát, pedig eleinte nagyon utáltam szegényt.