Őszre hangolódás vásárlással

Nem szeretem az őszt, igazából utálom a hideg évszakokat, szóval a nyár végét igazi 'tragédiaként' élem meg/át. Próbálok ráhangolódni az őszre, és mivel lehetne a legjobban ráhangolódni, mint pár igazán kedvezményás áru dolog beszerzésével? Igazi lélekbonbonok. :)
Próbálok az ősz pozítiv oldalára koncentrálni, arra, hogy kezdődik a teázós, illatgyertyás, kuckózós filménzős/olvasós, habfürdőzős, sálas időszak, arra, hogy végre felvehetem a Mango-s szövetkabátomat, ami egyszer sem volt rajtam, amióta megvettem.
 
Ezeket az oversized jellegű pulóverekre a F&F kínálatában bukkantam, igencsak kedvező áron, a korallos 1350, a fekete 1770 forint volt, igaz, hogy csak 50% a pamuttartalmuk, de viszonylag melegen tartanak, elől rövidebb hátul hosszabb fazonuak. Augusztus környékén vásároltam őket, nem hiszem, hogy még kaphatóak, de az F&F-nél már most megkezdték a szezonközi kiárusítást (50%), szóval érdemes szétnézni, nagyon cuki pulóverek kaphatóak, például ilyenek, mint EZ.

A baglyokhoz továbbra is nagy szerelem fűz, szóval nem volt kérdés, hogy hazajön velem ez a nyaklánc, főleg ennyiért nem. Az 'álomcsapdás' is ugyanennyi volt, nagyon tetszik, hogy így ötvözték az arany és az ezüst színeket. Mindkettő F&F.


Ebben a bejegyzésben mutatott Syoss hajpakolás nekem nagyon bevált, és mivel elfogyott gondoltam kipróbálom ezt az új fajtát, a rossmann-ban akciós volt, 640 forintért sikerült beszerezni. Egyébként a Glamour-ban található egy 50%-os Syoss kupon a dm-be, amit a Glamour-napok alkalmával lehet beváltani.

Nálam egy ideig körömlakk-stop van, de körömerősítőkből hiányt szenvedek, Aden márkát eddig nem használtam, de ez a kálciumos zselé (sárga), és a vitaminos erősítő elég jónak tűnik, és ami a legjobb, hogy két napnál tovább bírják a körmömön, ami az esetemben óriási teljesítmény. Őket 189 forintos darabáron rendeltem a Shopline-ról.
(Érdemes figyelni a blog Facebook oldalát, mert oda rögtön kiírom, ha valamilyen akcióval találkozom.)


Az utolsó darab egy kakukktojás, idén már nem hordható, de lesz még nyár, és 1000 forintért nem tudtam otthagyni. Erre a sarura teljesen véletlenül bukkantam rá, amikor a Pimkie-ben bóklásztam. Az eredeti ára szerintem nevetségesen sok (8990 ft), de így a hülyének is megérte, de nekem legalábbis biztosan.:)
Follow on Bloglovin

5 megjegyzés:

littleancsi írta...

Uhh ez a cipő igazi főnyeremény *.* Vagy inkább ajándék, ennyi pénzért :)

Fleur írta...

Ez a saru mesés, otthagyhatatlan! :) Az álomfogós nyaklánc is tetszik :)

beautiful.lie írta...

Igen, meg is lepődtem az ára láttán:) Szerintem, ez az eddigi legolcsóbb cipőm :D

hkorinna írta...

Az F&F pulcsik csodásak, a cipőt pedig tényleg vétek lett volna otthagyni. :))

beautiful.lie írta...

:) köszi.