Steak burgonya mustárral 2.0

ITT találtam.
Remek! Kívül ropogós, belül puha.
Kipróbáltam Actifry-ban is, nekem ízlett ez a változat is (igaz, kissé fonnyadt lett), de mégiscsak a sütőben az igazi. (Actifry: 1 kg krumpli, 1 ek magvas mustár, 2 ek olívaolaj, 1 ek citromlé, 1 citrom reszelt héja, fél ek szárított oregáno, só, bors, és 50 perc.)

Hozzávalók:
1,5 kg krumpli negyedekbe vágva (újkrumpli is lehet)
½ pohár magvas mustár (nekem ez a mennyiség egy kicsit sok volt)
2 evőkanál olvasztott margarin
2 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál citromlé
1 citrom reszelt héja
1 evőkanál szárított oregáno
1 teáskanál só
Bors

A hozzávalókat a krumpli kivételével összekeverem, majd ráöntöm a krumplira, és jól összeforgatom.
A krumplit egy nagy sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatom, előmelegített sütőben, 220 fokon (időnként átforgatva), kb 1 órát sütöm.

Nincsenek megjegyzések: