Glamour-napi kívánságlista

Vészesen közelednek a Glamour-napok, szóval kuponok kivagdosva, képzeletbeli kívánságlista összeállítva. Nem szeretnék túl sokat és feleslegesen költeni, hisz közeledik a karácsony, ráadásul 2 születésnap és 2 névnap vár még télen rám...
Péntek délelőttre terveztem a bevásárlást, szeretnék hamar túlleni rajtam, megúszni a hatalmas tömeget, mert tavaly is nehezen viseltem a tumultust.Ruhákat ez alkalmommal sem terveztem beszerezni, időben felkészültem a télre, pár meleg pulóver, kardigán azonban jól jönne.
Főleg sapkákat, kötött sálakat és egy kesztyűt szeretnék magaménak tudni, az F&F sapka kínálata belopta magát a szívembe, de a New Yorker-ben is szép darabokat láttam, sokkal olcsóbban.
 
Idén jó pár 50% kupon van a dm (sőt a rossmann) üzleteibe, ezek közül a Syoss, Dove, Garnier, Nivea, Vademecum, Alverde kuponokat biztosan felhasználom, samponra és hajpakolásra.
Az Olay kuponon szintén erősen filozóm, valamilyen szemránckrémet szeretnék, és tudom, hogy egy igen 'régi' márka, de nem ismerem, nem tudom, hogy érdemes-e beleruházni a krémjeikbe.
 
A H&M-ből ékszerek jönnek, bízom benne, hogy nem lesznek lerabolva az állványok.
 
Az 50% Max Factort valószínűleg egy korrektorra (Max Factor Erace), és egy szempillasprálra fogom felhasználni. Igazából egy vízálló darabot szeretnék, de az Eye Brightening Tonal Black dúsító darabja nagyon birizgálja a fantáziám.
 
A Müller-ből valamilyen Clinique termékkel szeretnék hazatérni, éssss gumicukorral.:) Erősen gondolkodom az Even Better korrektoron, nagyon jókat olvastam róla. Egy szemkrém is jól jönne a Repairwear Laser Focus Correcting (bár a Laser Focus alapozójukat nem kedveltem meg) és az Anti-Gravity Firming között vacilálok.
 
A Tamaris-ból legalább 5 féle csizmát kinéztem. Imádom a Tamaris csizmáit, a legtöbb darabjuk bőr, kényelemes, bundázott, és ami a számomra a legeslegfontosabb nem ázik át. Nagyjából négy-öt éve fogalmazodótt meg benne az EBBŐL ELÉG!, amikor a Deichmann-ban és/vagy Humanic-ban vásárolt csizmám, az esőtől/ első hóeséstől szanaszét ázott.
Az áraik elég húzósak, de én azt mondom érdemes egyre beruházni, mert megéri az árát. Az egyik párral most kezdem a negyedig, a másikkal a harmadik telünket. Ha mégsem szeretnétek ennyit költeni egy csizmára, azt javaslom, hogy január végén-február elején ne szalasszátok el a Tamaris leárazást, akár féláron is beszerezhetőek a vágyott darabok, illetve az outlet-ben is érdemes nézelődni.
 
 
Follow on Bloglovin

2 megjegyzés:

Csipkelány írta...

Hol van Tamaris outlet?

beautiful.lie írta...

1152. Budapest, Szentmihályi u 137 (Pólus mellett)

Ezt az oldalt érdemes még figyelni, ár/méret/lelhőly is fel van tűntetve:
http://www.monobrand.hu/Tamaris/index.php