ÉkszerAKCIÓ (:újratöltve:)

Továbbra is dübörög a 250 forintos ékszerakció. Múlt héten mindenhol lefosztott állványokkal szembesültem, ma viszont az Árkádban és az Arénában is feltöltötték a készletet. A C&A-ba betérők 90%-a az állványok körül tömörült, akarom mondani tülekedett. 
Főleg fülbevalók vannak, leginkább lógós darabok, csodásak, de sajnos rajtam borzalmasan áll ez a fajta fülbevaló. :( Gyűrűből elvétve, de akad, leginkább nagy méret, karkötőből illetve nyakláncból is elég szép a felhozatal.
Nekem őket sikerült beszerezni, legszívesebben mindent elhoztam volna, de próbáltam visszafogni magam. A hármas fülbevalószett a Rossmann-ból jött.


A C&A, SIX/I am üzleteken kívül érdemes benézni az Orsay, Pimkie, Tally Weijl, Rossmann üzletekbe, itt is találkozhattok 250 forintos akcióval.

 
Follow on Bloglovin

5 megjegyzés:

hkorinna írta...

Szuper darabokat fogtál ki, a neon köves karkötő a kedvencem. :)

beautiful.lie írta...

:)
Neked sikerült megcsípni vmit?

Unknown írta...

Felénk már véget ért az akció!:(Nem tartott sokáig, pedig abban reménykedtem még legalább egyszer eljutok....

hkorinna írta...

Ékszert már sajnos nem, de egy csodás fekete csipkés felsőt vettem a H&M-ben féláron, utolsó darabként. *.* Talán még holnap útba esik az Árkád, benézek a bizsusokba. :)

beautiful.lie írta...

@B Nixon: én ilyet a Six/I am üzletekben tapasztaltam, az egyik plázában volt akciós rész, a másikban már híre-hamva sem volt az akciónak.

@hkorinna: szuper:) csodásan állnak rajtad a csipkés dolgok, láttam :) bizsu-ügyben: drukk!