Beugrottam a Rossmann-ba...

...sminklemosóért. Egy L'oreal lemosó volt tervbe véve, landolt is a kosárban, mikor megakadt a szemem a Corine de Farme termékeken. Nem használtam még ilyen márkájú terméket, pedig a sminklemosójukkal szemeztem egy ideje, nem akarok hülyeséget mondani, azt hiszem azért árazták le őket, mert kivonul a gyártó Magyarországról, vagy csak a Rossmann-ból. Az árukon kívül a másik dolog, ami igen szimpatikussá tette a polcon árválkodó két flakont, az az, hogy a címkéje szerint 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaznak, illetve nagyon érzékeny bőrűek is használhatják (parabén-színezőanyag-alkoholmentes, hipoallergén).
A hidratáló sminklemosó a pumpás darab, 200 ml, 500 forint volt, szóval a L'oreal visszakerült a polcra. A szemfestékeleltávolító gél sajnos csak 125 ml, ez 400 forint volt, és mivel a lemosókkal is úgy vagyok, mint a parfümökkel, sosem elég belőlük, elhoztam.:)
Próbáltátok?

A hirtelen felindulásból történő vásárlás eredménye ez a szemkörnyékápló. Elfogyott a Clinique All About Eyes Rich krémem, abban reménykedtem, hogy a Glamour-napokig kihúzom ezzel az alternatív megoldással, pedig nem kedvelem túlzottan a L'oreal szemkörnyékápolóit. Jó nagy volt a doboza, úgy gondoltam, egy pumpás, vagy ilyen csőrős típusú kiszerelés lapul a dobozban, de nem, csavaros-tunkolós fajta, viszont jár a plusz pont, mert a papírcsomagolás le volt fóliázva, atombiztos, hogy nem bontották fel (legalábbis remélem...).

Őt csak azért mutatom, mert ez a fajta Veet akciós volt, 650 forintba került, azért ez egy Veet-hez képes igen jó ár.

Az ékszeres állványt kíváncsiságból néztem meg, akkor tölthették fel, mert szinte érintetlen volt, rengeteg gyűrűt találtam, köztük jó pár S-es darabot is, picit lötyögnek, de amúgy teljesen jók. Mostanában a kedvenceim ezek az egyszerű karikagyűrűk, 6 darab volt összecsomagolva, 3 fényes, és 3 matt. (a H&M-ben vannak ilyen típusú gyűrűszettek, vastag, vékony egy csomagban, szinte megveszek értük annyira tökéletesek).

A sálak a New Yorker-ből jöttek, írtam Facebook-on, hogy 290 forintért sikerült beszerezni őket a Vörösmarty téren, ennyit bőven megértek.

 
 
Follow on Bloglovin

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Én is elhoztam egy sminklemosót ebből a Farme termékcsaládból, igaz az enyém nem tej, hanem víz szerű. Hatékony, jól lehozza a sminket de az illata nekem kissé erős.

Fleur írta...

...és elhoztam a fél üzletet :D Én is így szoktam :)

beautiful.lie írta...

@BNixon: húúú, ennek nem örülök, nehez viselem a túlillatosított arcra való termékeket.

@Fleur: jó tudni, hogy más is így van ezzel. :D

hkorinna írta...

A Corine de Farme termékekre nagyon kíváncsi vagyok, engem a micellás lemosójuk izgat. :) Ja és ugyanilyen fekete köves gyűrűm van! *.*

beautiful.lie írta...

Engem is!:)