Napiokos

Ezt a gyöngyszemet nemrég lőttem a fééészbúúúkon..., és van benne valami. :D

A Nők által használt 9 halálos kifejezés:
1) RENDBEN. Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.
2) ÖT PERC. Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt.
3) SEMMI. A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen ál...lsz. A viták, amelyek 'Semmi'-...vel kezdődnek, általában 'Rendben'-el fejeződnek be.
4) CSAK NYUGODTAN. Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!
5) HANGOS SÓHAJ. Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)
 6) SEMMI GOND. Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.
7) KÖSZÖNÖM. Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy 'Nagyon köszönöm.' - ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból 'Tökmindegy' lesz)
8) TÖKMINDEGY. Ez a női változata annak hogy bazd meg!
9) NE AGGÓDJ MEGOLDOM. Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: 'Mi a gond?' - amire a 3) lesz a válasz.

Nincsenek megjegyzések: