Szeptemberi kedvencek


 
A nyári havi kedvencek kimaradtak, a nagy melegben nem használtam túl sok terméket, nem igazán volt kedvem a talonban lévő smink-, és testápolási termékekhez nyúlni, csak a megszokott dolgokhoz nyúltam, mostanra azonban akadt pár újdonság, ami kedvenccé nőtte ki magát.


Himalaya Herbals tápláló bőrápoló krém minden bőrtípusra: nem vártam sokat ettől a krémtől, nem valószínű, hogy leemeltem volna a drogériák polcáról, de borzasztó olcsó volt, így kettő is hazajött velem. Az illata finom, nem túl intenzív, felvitel után épphogy érezni, az állaga tökéletes, nem túl folyós, de nem is kemény, a krém nagyon könnyű, a bőröm gyorsan beszívja és szereti is. Szépen hidratál, bár azt hiszem télre ez a hidratáló hatás kevés lenne, de őszre-tavaszra (esetleg még nyárra is) tökéletes.
(50 ml / 250 ft - csomagban vettem egy szappannal együtt akciósan)

The Body Shop White Musk Smoky Rose spray: nagyon bánom, hogy nem a parfümöt vettem meg ebből az illatból, eszméletlenül megszerettem ezt a fanyar, füstös illatot. Sajnos nem túl tartós, de mivel 100 ml sokáig ki fog tartani, de mivel nagy és nehéz darab, így nem tudom magammal cipelni, hogy napközben előkapjam és 'felfrissítsem' magam vele.
(100 ml/ 8 Euro)

Yves-Rocher regeneráló sampon: ilyen szuperul a hennán kívül eddig még semmi sem hidratálta a hajam. A hajvégek nem szárazak, nem sprődek, a fejbőrömet sem irritálja és szépen tisztít, az illata pedig kellemesen finom. A legeslegnagyobb hibája, hogy zsírosít, iszonyatosan. A hajmosást követő nap végére, olyan érzésem van, mintha csöpögne a zsír a hajamból, így gyakrabban mosok ugyan hajat, de hidratált és fényes a sörényem.
Parabén-, szilikon-, és mesterséges színezékmentes, 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.
(300 ml/ 690 Ft - akciósan)

Palmolive tusfürdő: ahogy a hőmérséklet lecsökken 25 fok alá, nálam nyomban előkerülnek a krémes tusfürdők. Ezt a darabot borzasztóan megszerettem, szépen hidratál, gyönyörűen habzik, és az illata mennyei. Füge kivonatot és Spanyolországból származó olívaolajat tartalmaz, ez az illatkeverék valami csoda, és még tartós is. 
(250 ml/ 299 Ft - akciósan)

Alpro magtejek: nem mondanám magam laktózérzékenynek, mégsem reagálok túl jól a tejre. Az ételekben lévő laktózzal nincs gond, de például a kávés-kakaós tej kikészíti a gyomrom. Amikor anno elkezdtem paleozni (nem fanatikus módon), akkor találtam rá az Alpro magitalaira. Számomra szuper alternatívának bizonyult, a zabtej a kedvencem, de a mandulásat és a kókuszosat is szeretem (a szója- és rizstej nagyon nem vált be, konkrétan ihatatlanok).
A zab és emlékeim szerint a kókuszos sem tartalmaz hozzáadott cukrot, valamint a mandulásnak is van cukormentes változata. Egyetlen hátrányuk,hogy iszonyatosan drágák.

F&F papucs: nyáron vettem, nagyon akciósan: meleg, puha, szeretem.:)

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon édes ez a kis papucs!:)

Fleur írta...

Pont most akarok elkezdeni átállni a paleora, kókusz- meg mandulatejet vettem, hátha valamelyik megfelelően helyettesíti a tejet.

beautiful.lie írta...

@Missy Sz: köszönöm:)
@Fleur: én nem vagyok nagy tejivó, nekem beváltak. Ilyen Alpro-t vettél? A Real Thai kókusztejet (sparban is kapható) dicsérik még nagyon, 85% tiszta kókusz, és hígítható.