New in

A Glamour-napok óta nem sok dolgot újítottam be, amit meg mégis arra "szükségem volt" :), igazából a nagy nyári leárazásokat várom (nagyon), szeretnék egy-két táskával gyarapodni.
 
Elmondhatom, hogy megszerettem az Yves Rocher termékeket, nyáron jobban szeretem a zselés tusfürdőket, de azt hiszem a krémes változat sem fog sokáig a polcon árválkodni. Van kedvenc illatotok?


Ezt a NYC pirosítót a rossmann akciós részlegén találtam 400 forintért. Hatalmas plusszpont a márkának, mert lefóliázták a terméket, így biztos, hogy nem nyúltak bele.


Eddig kétféle Artdeco spirálom volt, de őszíntén szólva nem hagytak bennem maradandó nyomot, hosszítani ugyan hosszították a szempilláim, de dúsítani egyáltalán nem, szóval nagyon kíváncsi vagyok erre a darabra.
A piros körömlakk időtlen klasszikus, azt hiszem ő az igazi.


Utálom a hajam, durva szálú, vastag, sok van belőle, alapvetően száraz, és ha elér egy bizonyos hosszt semmiféle olaj, pakolás, balzsam, sampon nem segít azon, hogy ne tűnjön sprődnek, és ne legyen durva tapintású. Ennél csak a fordászokat utálom jobban, egyrészt baromira nem szeretem, ha piszkálják a hajam, másrészt sosem azt kapom, amit kérek, rendszerint sokkal hosszabbra hagyják, mint amit én eredetileg elképzeltem. Természetesen most is ez történt, de legalább tudom, hogy hova ne menjek többé...
Lényeg a lényeg, hogy haj levágva, és ismét hennázásra adtam a fejem. Szomorú, de a Lush hennának is megemelték az árát, amit azért szeretek, mert nem macerás elkészíteni, természetes összetevőkből áll, a végeredmény nem üt el túlzottan az eredeti hajszínemtől, no meg olyan puha és fényes lesz tőle a hajam, mint semmi mástól.
Utálom, mert baromi macerás felvinni a hajra, egyedül képtelen vagyok rá, rendszerint anyu segít, de a végére neki is elfogy a türelme. Most anyu hiányában Pasit kértem meg rá..., konkluzió: SOHA TÖBBET :), szerintem a kutya nagyobb segítség lett volna, mint Ő. No, mindegy, ennek köszönhetően a végeredmény sem lett olyan, mint szokott.
Folytatva a henna "nem szeretem" tulajdonságait: a szagától ki tudnék futni a világból, és azt is utálom, hogy órákig kell pácolódni benne. A genetikának köszönhetően rengeteg a fehér hajszálam, amit ugyan befog, de ezekről kopik le leghamarabb, durván 2 hét alatt...
Próbáltátok a Lush hennáit?

2 megjegyzés:

Lucus írta...

Nagyon szép színe van a lakknak :) Kíváncsi lennék a pirosító tesztre, én is láttam a Rossmanban pár utolsó darabot :)

beautiful.lie írta...

Előrjáróban annyit a pirosítóról, hogy nem túl pigmentált, sőt egyáltalán nem pigmentált, nem lehet vele túlzásba esni :), az én lebarnult bőrőmön szinte észrevehetetlen, talán világos bőrőn jobban működik, de itt sem lesznek éles kontúrok.
Szaténfényű, csillámmentes.
400 forintnál tényleg nem ér többet. Talán a sötétebb árnyalatok pigmentáltabbak, az enyém a 653 Park Avenue Plum